Gaveidéer til hende og ham - Muusmann Forlag

Gaveidéer til hende og ham

Kender du det, hvor din bedre halvdel, far eller mor bare ikke kan finde på noget at ønske sig? Så læs med her. Vi har samlet en række bøger, som du kan give i gave til både hende, ham og dem begge.

 


 

Det er jo en velsignelse i forklædning, når en af vores nærmeste ikke kan finde på ét eneste julegave- eller fødselsdagsønske. Så mangler man ikke noget. Men det er en anelse op ad bakke for dem, der skal finde på gaveidéer. For hvad giver man faren, der ikke ønsker sig noget, og man ikke længere kan tillade sig at købe et par sokker? Eller bedsteforældrene, der bare ønsker sig selskab?

Det har vi et par forslag til.

Vi har samlet en række forslag til bøger, som du kan give til både hende og ham, der ikke har nogle ønsker. Der er gaveidéer til enhver smag. Se mere nedenfor.

 

Til hende

Gaveidéer til den selvstændige og stærke kvinde

Derfor er din sårbarhed din største styrke er en bog, der taler til den enkelte kvindes indre feminine essens. Psykolog Mette Holm byder på fortællinger og guidede træninger, der tillader hende at opdage en helt ny grad af storslåethed i sig selv, som hun måske aldrig troede var mulig.

Kvinde kend din økonomi er brugbar for kvinder i alle aldre. Den er fyldt med letforståelige forklaringer på alle de privatøkonomiske temaer, et kvindeliv rummer. Her får læseren et samlet overblik over sine økonomiske handlemuligheder livet igennem.

KLAR er Pernille Lotus’ bog om iværksætteri og influencermarketing. Det er en personlig fortælling om hendes rejse fra barns ben til den hun er i dag. Så er den også en inspiration til at lade andre følge sine egne drømme og skabe et smukt liv.

 

Gaveidéer til kvinden (og gave-giveren), som elsker mad

Chokoladehåndbogen er en guide til at håndtere chokolade. Chokolade er en klassiker, og derfor er den populære hos de fleste. Den kan svær at mestre, og denne bog går i dybden med teknikker, og hjælper den enkelte til at finde de arbejdsmetoder, der passer til én. Derfor er bogen inddelt i fire sværhedsgrader og byder på en lang række opskrifter.

Brødglæde er for alle, der elsker at spise og servere lækkert brød. Den gør det nemt, hyggeligt og overskueligt at bage brød hjemme. I bogen findes opskrifter, teknik og bagetips. Her findes både søde og salte opskrifter.

Airfryerfavoritter har samlet en masse opskrifter, som hurtigt og nemt kan tilberedes i en airfryer. Den byder både på snacks, morgenmad, aftensmad og meget mere. Opskrifterne er simple, overskuelige og tager ikke hele aftenen at lave.

 

Gaveidéer til den kreative kvinde

Økologi i vasen giver gode og overskuelige råd om såning og dyrkning af blomster i egen have. Bogen er fyldt med skønne buketter i smukke vaser. Der lægges op til, at læseren stornyder danske blomster i sæson.

Drejebogen er en praktisk håndbog til nybegyndere, der har lyst til at prøve kræfter med ler, og opleve glæden ved at skabe fine, brugbare ting i hånden. I bogen findes alt, hvad der er værd at vide om redskaber, æltning, drejemetoder og meget mere.

Papirblomster & vaser er en opskriftsbog, der guider den enkelte igennem at lave en buket blomster lavet af crepepapir. Opskrifterne findes i forskellige sværhedsgrader, men det ændrer ikke på, at alle kan være med. De kræver nemlig ikke forudgående kendskab til crepepapirblomster.

 

Gaveidéer til finurlige hapsere

Afternoon Tea bringer den gamle, engelske tradition til livs. Den giver læseren inspiration til opskrifter på søde og salte retter, såvel som alternativer til den lune te. Derfor behøver man ikke være tedrikker for at kunne få lækre eftermiddags-hapsere.

Finger Food er spækket med inspiration til, hvad den enkelte kan servere som vært eller medbringe som gæst af velsmagende små retter. Den fingervenlige mad er perfekt til både hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.

Appetizer Deluxe er til alle, der elsker at holde et godt selskab. Når man jonglerer med gæster og middage, er appetizere en kærkommen mulighed for at købe sig lidt ekstra tid. Der er opskrifter til alle årstider og dermed til enhver lejlighed.

Gaveidéer til en sund og glad krop

Sund hud nu gør den enkelte klogere på sin hud, og på hvordan dens budskaber skal oversættes. Den giver et indblik i ubalancer, som kan opstå i kroppen, og giver en masse tips til, hvordan du undgår hudproblemer.

Cyklus lærer den enkelte kvinde at lytte til sin krop og forstå, hvordan en sund cyklus fungerer, og hvordan vi kan bruge vores cyklus til at tolke kroppens beskeder. Den beskriver, hvilke hormoner der har indvirkning på hvilke symptomer og leverer til sidst forslag til, hvad den enkelte kan gøre for at få det bedre.

Hår er en visuelt smuk bog, der er fyldt med billeder af alverdens mennesker og deres unikke hår. Forfatter Esha Khamo mener nemlig, at den enkelte skal elske sit unikke hår, og han giver en lang række tips til både hår, bryn og skæg.

Til ham

Gaveidéer til ham, der sætter pris på naturen

100 danske smådyr indeholder billeder af præcis 100 forskellige smådyr, fra dem du kan spotte i haven, til dem der kun lever få steder. Alle 100 er unikke og smukke på hver sin måde, og gennem bogen kan man læse om hvert enkelt smådyr og bliver fascineret over deres tilstedeværelse i Danmark.

Vidunderlige Vestgrønland er John Andersens personlige oplevelser fra 1974 til 2022. Den fantastiske rejse foregår primært i kajak, hvor han har bevæget sig fra syd til nord, mødt en masse mennesker og oplevet en livsfarlig situation eller to.

Landskabskunst i Danmark viser 30 fine eksempler på landsskabskunst fra hele landet. Til de flotte billeder følger dramatiske, sjove og overraskende hændelser, der er sket i forbindelse med anlæggenes tilblivelse og senere udvikling.

Gaveidéer til ham, der holder af spændende fortællinger og ny viden

Danske cocktailbarer tager ham på en tur rundt i landet, og besøger flere forskellige barer. Hver bar præsenterer to cocktails, der indeholder mindst én dansk spiritus. Derfor får du også et indblik i de mange destillerier og producenter, der er danske.

En sølvrævs bekendelser er en fortælling om Elvis og hans venner, der går igennem udfordringer som midaldrende mand. Nattepisseri, briller med glidende overgang og kriser i ægteskabet er bare et par af de oplevelser Elvis skal igennem. Det er en humoristisk fortælling om kunsten at blive en midaldrende mand med værdighed.

Far for livet er en bog for (kommende) fædre, hvor de kan finde svar på en masse spørgsmål. Den er til den nysgerrige mand, der tager sin rolle som far alvorligt og gerne vil lære mere om, hvordan man griber den an. Den er også til manden, der ønsker den bedst mulige relation til sit barn.

 

Gaveidéer til ham, der elsker sport

Ultraløb, ledelse og udvikling følger Henriks udfordrende, krævende og fantastiske tur fra Sydfrankrig til Danmark. Det er en tur, der ikke bare ændrede Henrik som person, men også satte sig dybe spor i relationerne til de mennesker, der hjalp ham på vej, og skabte nye erkendelser i livet.

Historiens 100 bedste danske fodboldspillere består af samme antal nøje udvalgte fodboldspillere, der i Torben Aakjærs øjne, er de bedste gennem tiden. Den tager læseren tilbage i tiden med firnulige detaljer og personlige anekdoter om den enkelte fodboldspiller.

Bjergtagende cykling er en komplet og samtidig smuk og enkel cykl-selv-guide til Frankrigs største, bedste og smukkeste cykelbjerge.  Her er kendte bjerge som Col de la Croix de Fer. Men her er også blevet plads til mere ukendte stigninger som Col de Sarenne og Col de la Forclaz de Montmin.

Bjergtagende cykling De Franske Alper Jesper Nygaard Muusmann Forlag Bjergcykling

Gaveidéer til ham, der elsker at nørde (part 1)

Kunstig intelligens vil revolutionere verden, som vi kender den. Kunstig intelligens, eller AI, vil trumfe igennem og transformere kunst og kultur. Men hvordan kan vi forstå udfordringerne der præsenteres, og hvordan omdanner vi dem til muligheder? Det får du svar på i bogen.

Italiens hemmelige vine kræver blot en smule nysgerrighed, for at droppe de oplagte vinvalg og søge uden for de traditionelle områder. Kvalitet er i centrum, og de vine som præsenteres giver både nye oplevelser og billigere vine end de kendte, dyre etikker.

Stagefight er for dig, der har lyst til at træne din krop, din mentalitet og dine følelser på samme tid. Stagefight er betegnelsen for kamp og slagsmål på film eller i teatret. Den er til ham, der vil kæmpe for et bedre liv, mens han kommer i kontakt med sin indre vildskab og sine store følelser.

Gaveidéer til ham, der elsker at nørde (part 2)

Italiens fantastiske hvidvine tager den enkelte på en rejse mellem kvalitetshvidvine, der er lavet unikt på italienske indfødte druesorter. Her findes både stemning og inspiration til selv at gå på opdagelse blandt druesorterne.

Verdens bedste pizza viser dig, hvordan man laver en god pizza med en sprød bund, smagfuld sauce, fyld af høj kvalitet og måske et lag lækkert smeltet ost, så englene synger. Alle kan være med, når der skal bages pizza, og pizza er en form for selvudfoldelse, hvor den enkelte lærer at kræse om sin dej og ingredienser.

Buschcrafthåndværk er bogen for ham, der elsker at tage på tur i naturen og bruge sin kreative sans. Her får den enkelte et indblik i forskellige projekter, der kan udføres ved hjælp af forklaringer i letforståeligt sprog med masser af illustrationer. Så er han klar til den næste tur i vildmarken.

Gaveidéer til begge

Næsten vegetar er til ham eller hende, som gerne vil gøre en grøn forskel, men ikke helt kan slippe kød. I denne bog er kødet ikke tallerkenens midtpunkt, men det er heller ikke skåret helt væk. I stedet optræder det som tilbehør, krydderi eller smagsgiver.

Investering klæder dig på til at investere i ure, møbler, diamanter, vin, biler og kunst. En række eksperter beretter om baggrunden for luksusvarernes opståen. På hver deres felt videregiver de masser af brugbar viden og omsættelig viden, der gør dig i stand til at træffe de gode beslutninger i en helt ny og spændende investeringsverden.

I Kend din ryg får du svar på spørgsmål som: Hvordan indretter du bedst din dagligdag, når ryggen volder problemer? Bevægelse er vigtigt for alle og særligt rygpatienter. Bogen hjælper dig med at komme i gang, og du bliver præsenteret for en lang række fysiske øvelser, der styrker ryggen.

 

 


 

Du kan finde flere bøger på vores hjemmeside, hvor vi har endnu flere bøger til både hende og ham, men også til de unge, de små og de ældre.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.