Opskrifter på fisk - Vild fisk - Muusmann Forlag

Vild fisk

Lær at købe, tilberede og elske fisk

399,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 299,96 kr. (-25%)

Pragtfuld, gennemarbejdet og smukt illustreret kogebog, der giver læseren en vigtig indsigt i de vilde fisk og deres plads i naturen samt ikke mindst foruroligende tal fra den danske fiskeindustri.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre retter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiske­bestandens og verdens­havenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk.

90 procent af den fisk, der bliver fanget her til lands, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i supermarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på opskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolution, når det gælder danskernes fiskekultur.

Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings- og fileteringsteknik samt 75 enkle opskrifter, både til hverdag og til gæster. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, blandt andre Claus Meyer, Rosio Sanchez, Matt Orlando, Rita Chen, Sheila Avila og Jamie Lee.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vild fisk
Undertitel Lær at købe, tilberede og elske fisk
Forfatter Blue Lobster, Planetarisk Kogebog
Sider 296
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2021
ISBN 978-87-94086-30-1

Om forfatter

Blue Lobster

Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære­ dygtigt fangede fisk.

Planetarisk Kogebog

Selskabet Planetarisk Kogebog udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.