Den mad, vi deler

Plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde omkring bordet

DKK 249,95MEDLEMSKABSPRIS (-25%) DKK 187,46

Det er fantastisk med opskrifter man føler sig hjemme i, men hvor man så får lige det ekstra lille fif, der skal til for at gøre dem mere spændende og anderledes.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Mange af os er kommet væk fra at værne om vores mad. Vi bruger hverken tid på at tilberede den eller nyde den sammen med vores nærmeste. Morgenmaden købes undervejs, frokosten indtages foran arbejdsskærmen, og aftensmaden er en færdigret akkompagneret af tv’et. Den mad, vi deler viser vejen tilbage til samværet omkring et kærligt tilberedt måltid.

Med fokus på det nærværende, nærende og hyggelige har Asta Just Schack samlet de opskrifter, som hun selv laver til og sammen med sine nærmeste. Det er plantebaserede og jordnære retter, som indbyder til at gå fra femte til første gear, tage sig tid til at tilberede maden fra bunden, værdsætte råvarerne og nyde det selskab, maden laves og indtages i.

Med sine enkle og æggende opskrifter er bogen perfekt til alle, der gerne vil spise mere plante­baseret og indimellem gribe det pusterum, som måltidet kan være i en travl hverdag.

Info

Titel Den mad, vi deler
Undertitel Plantebaserede opskrifter, der skaber nærvær, nydelse og glæde omkring bordet
Forfatter Asta Just Schack
Sider 200
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94086-05-9

Om forfatter

Asta Just Schack

Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.