Vegansk for alle

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vegansk mad er grøn energi i højeste potens, der åbner alle sluser til dine smagsløg. Glem alt om kedelige, brune linseret­ter, dyre ingredienser og besværlige opskrifter, for det moderne veganske køkken er alt andet end det. Den grønne kost lægger op til stor variation, krea­tivitet og helt nye smagsoplevelser, alt sammen skabt af ingredienser, som du nemt kan finde i et almindeligt supermarked.

Vegansk kost er baseret på korn, bønner, linser, frugt og grønt, og der indgår hverken kød, fisk, æg eller mælk i nogen afskygning. Det lyder måske meget begrænsende, men det er det langtfra. Nye muligheder åbner sig, og livsstilen handler ikke om fravalg, men tværtimod om tilvalg.

Der kan være mange grunde til at spise vegansk – dyreetik, sundhed, miljø og bæredygtighed – men det er ikke afgørende. Om du overvejer at blive veganer, mangler inspiration til nye grønne retter eller blot ønsker at skære lidt ned på kødet – hvis du er interesseret i at spise mere grønt og gerne vil have, at det skal smage godt, så er dette bogen for dig.

Ud over skønne opskrifter på alle dagens måltider indeholder bogen et afsnit om ernæring og en fuld kostplan til en uge med vegansk mad, der dækker alle behov for næringsstoffer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vegansk for alle
Forfatter Ditte Gad Olsen
Sider 173
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-94086-22-6

Om forfatter

Ditte Gad Olsen

Kogebogsforfatter, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Vegansk livsstilsekspert og Grøntsagsforkæmper. Ditte Gad Olsen er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med fokus på sundhedsfremmelse, forebyggelse og formidling. Hun har været veganer i 7 år og vegetar 2 år inden – både uddannelsen og livsstilen som veganer har præget hendes tilgang til sundhed og livet. Det vigtigste for hende er, at sundhed ikke kommer til at handle om at være perfekt, men at sundhed både bliver en nydelse for krop og sind. Indgangsvinklen er nysgerrig og eksperimenterende i hendes søgen efter de bedste madoplevelser. Dittes overordnede mantra er, at “det skal smage godt”.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.