Den plantebaserede kost (Ny udgave) - Muusmann Forlag

Den plantebaserede kost (Ny udgave)

Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

Siden Den plantebaserede kost udkom i 2016, har den været en grundbog for dem, som ønsker at spise grønnere. På baggrund af 800 videnskabelige studier og rapporter gennemgik bo­ gen alle de væsentlige aspekter af, hvordan man sikrer sig både at få optimal beskyttelse mod livsstilssygdomme, og hvordan man får alle de nødvendige næringsstoffer på en plantebaseret kost.

Siden bogens første udgivelse er den blevet genoptrykt fem gange, og i den mellemliggende periode er der kommet megen ny forskning omkring kost og sundhed. Derfor har forfatterne, klinisk diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen, nu opdateret alle bogens kapitler med den nyeste forskning og udvidet den med flere relevante kapitler om bl.a. sportsernæring og global sundhed, ligesom alle bogens opskrifter er nye. Med den reviderede udgave af Den plantebaserede kost får alle, der ønsker at spise en grønnere kost, dermed fortsat den nyeste opdaterede viden om, hvad det vil betyde at spise en plantebaseret kost.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den plantebaserede kost (Ny udgave)
Undertitel Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
Forfatter Maria Felding, Tobias Schmidt Hansen
Sider 408
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2020
ISBN 978-87-93679-89-4

Om forfatter

Maria Felding

Maria Felding er uddannet klinisk diætist og kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm.
I 2016 udgav hun sin anden bog Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn, der omfatter alt om grøn ernæring til gravide, ammende, spædbørn og ældre børn.
Hun er desuden næstformand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin.
Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i København Ø. Dernæst er hun foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet.

Tobias Schmidt Hansen

Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge i 2014 og aktuelt i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Har er derudover formand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin, patientrådgiver i Scleroseforeningen, skribent og foredragsholder.

Tobias har igennem mange år indgående beskæftiget sig med kost og livsstilsmedicin og har bl.a. taget kurser ved USA’s førende naturlæge, Dr. Andrew Weil.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.