Om forlaget

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger fulde af inspiration. Her finder du alle vores udgivelser, der blandt andet tæller flotte kogebøger, bøger om sundhed, personlig udvikling og hobbyprojekter. Fælles for udgivelserne er et fokus på kvalitet, livsglæde og bæredygtighed.

Vi lægger stor vægt på, at bøgerne gennem deres emner, tekster og holdninger altid fokuserer på at give merværdi til læserne. Vi har stærke holdninger og værdier omkring det, vi laver, og ord som kvalitet, livsglæde, gode (lokale) råvarer, bæredygtighed, fysisk og psykisk sundhed, personlig udvikling, friluftsliv m.m. er gennemgående for de bøger, vi udgiver.

Forlaget og hele holdet af rigtig gode medarbejdere er både ambitiøse og passionerede, når det drejer sig om at dyrke nærvær og engagement i det daglige arbejde. Det betyder, at vi altid har en givende og udviklende dialog med vores forfattere. Vi elsker – og sætter ære i – at udgive bøger, vi allesammen har været med til producere fra A-Z.

Det er et must for os at arbejde med forfattere og fotografer, der har stor passion for deres fag og virkelig brænder for det, de laver, hvilket giver os mulighed for at lave de bedste bøger inden for vores felt. En rigtig vigtig grund til, at forlaget i løbet af 10 år har fået en førende position inden for udgivelsen af bøger om livsstil, sundhed, kost og gastronomi.

Det hele giver os masser af arbejdsglæde samt skaber gode produkter og resultater, som vi vil bruge al vores energi på at fastholde og videreudvikle fremover.

 

Grønne hjerter

Muusmann Forlag har i 2021 skabt medlemskabet Grønne hjerter, hvilket er et resultat af forlagets grønne værdier. Vi har nu har en ekstra platform til at sætte fokus på den grønne dagsorden og de fantastiske ildsjæle, der brænder for bæredygtighed, friluftsliv og livsglæde.

Grønne hjerter er et fællesskab for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Her har vi fuld fokus på det grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser.

Vores medlemmer får adgang til et oplevelsesunivers, hvor man kan møde vores dygtige og inspirerende forfattere, når de byder på foredrag og kurser om det de er allerbedst til. Man vil her opleve bøgerne udfolde sig og komme til live i det fysiske rum, hvor man kan tage ved lære af forfatternes vise ord og afprøve det selv på egen krop.

Vi samarbejder også med en række grønne virksomheder, som arbejder med cirkulære processer i deres virksomheder. Man vil som medlem derfor kunne få adgang til en række fordelsaftaler, hvor man gennem en rabatkode kan handle forsvarligt til en grønnere hverdag.

Med Grønne hjerter har vores læsere mulighed for at holde sig opdateret på hvad der rør sig på det grønne område. Vores medlemmer modtager hver måned en medlemsmail omhandlende aktuelle grønne temaer, der kredser om månedens fire særligt udvalgte bøger, som medlemmet får 50% på. Alle andre fysiske bøger hos Muusmann Forlag vil man altid kunne få til en særpris med 25% rabat. Medlemskabet er altså springfyldt med gode fordele.

Muusmann Forlags hjerte banker gennem Grønne hjerter for at skabe en grønnere verden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.