Mit grønne morgenbord

En plantebaseret start på dagen

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk engang, man kan faktisk gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!

Bogen indeholder flere end 100 opskrifter på alt fra varm grød med karamelliserede bananer til grønne, sprøde vafler og smoothiebowls med talrige spændende toppings. Sirupper, marmelader, kanelsnegle og alt det, der både skal kunne mætte i en solid hverdagsmorgen og forkæle smagsløgene i weekenden. Alt dette finder du i Mit grønne morgenbord.

Der bliver bestemt ikke sparet på lysten og fantasien i bogen, der både inspirerer og vækker appetitten. Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke tillade sig selv at kræse lidt mere om den?

Bogen er perfekt til dem, der ønsker at udvide deres morgenmadshorisont og ønsker himmelske, plantebaserede opskrifter, der behager i alle aldre. Foruden de mange gode opskrifter får de æstetiske billeder mundvandet til at løbe, og der indbydes til varme kram og hyggelige stunder, familiært samvær og fantastiske smagsoplevelser.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Mit grønne morgenbord
Undertitel En plantebaseret start på dagen
Forfatter Asta Just Schack
Sider 250
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2020
ISBN 978-87-93867-00-0

Om forfatter

Asta Just Schack

Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.