Næsten vegetar - Muusmann Forlag

Næsten vegetar

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

NÆSTEN VEGETAR er en kogebog med enkle opskrifter, mange grøntsager og en smule kød. På baggrund af klimaforandringerne inspirerer forfatterne til en radikalt ny og udogmatisk tilgang til vores måde at spise på. I denne bog er kødet ikke tallerkenens midtpunkt, men det er heller ikke skåret helt væk. I stedet optræder det som tilbehør, krydderi eller smagsgiver. Opskrifterne i bogen er en blanding af spændende klassikere fra hele verden, udviklinger af kendte danske livretter og eventyrlige gastronomiske påfund. Næsten Vegetar er skrevet til den undertiden ambitiøse hjemmekok, men tilberedningstider i omegnen af 30 minutter og korte velkendte ingredienslister gør den anvendelig hver eneste dag.

Dette er en bog i og til klimaforandringernes tid. Men det er også en bog fuld af kærlighed til mad og den historie og kultur, som knytter sig til de retter, vi elsker; til smag, aroma, farver og kreativitet, til det afslappede og personlige køkken. Man får ikke bare lyst til at spise maden i bogen, men også at tilbringe tid i køkkenet med at lave mad, omgivet af smukke råvarer og køkkenets sanselige rammer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Næsten vegetar
Forfatter Anders Kvorning & Malte Gaarde Meyenburg
Fotograf Niklas Adrian Vindelev
Sider 192
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94441-23-0

Om forfatter

Anders Kvorning & Malte Gaarde Meyenburg - Næsten vegetar - Muusmann Forlag

Anders Kvorning & Malte Gaarde Meyenburg

Anders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg har skrevet en meget personlig kogebog, som viser den måde, de selv spiser på. De er ikke dogmatiske vegetarer, men spiser plantebaseret det meste af tiden og bruger kød som tilbehør, tilsmagning, til særlige lejligheder eller når de
er på besøg hos familie. De er først og fremmest madelskere og ønsker at bruge den planetariske krise som springbræt til endnu større madglæde gennem nye kulinariske opdagelser. Forfatterne har tidligere udgivet bøgerne Vild fisk og Grøntsager.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.