Verdens bedste hotdogs - Muusmann Forlag

Verdens bedste hotdogs

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Titlen er midlertidigt udsolgt. Kommer på lager igen ultimo oktober. 

Det siger læserne om bogen:

“Vi har med stor succes bespist 40 personer med hotdogs fra bogen VBH, kan stærkt anbefale den til alle.”

“Jeg er mest til klassisk hotdog, med denne bog har fået mig på andre tanker. Den har fået mig ud af min gastronomiske komfort zone med inspirerende opskrifter der er lige til at gå til.”

Om bogen:

Der findes ikke et måltid, der er mere genialt end en hotdog. Et måltid bestående af en pølse i et brød, toppet op med forskelligt tilbehør, som kan både skabes og spises hvorsomhelst – det er da smart! Hotdogs er desuden en af de få spiser, der er elsket i alle aldre.

Hotdogbogen viser med inspiration fra hele verden, hvordan man selv kan bygge spændende hotdogs med smagfulde toppings. Bogen har 40 gode forslag – lige fra den klassiske hotdog med det hele, den australske Down Underdog med eksotisk guacamolesalsa, den tyrkiske lammedog med myntecreme til den anderledes amerikanske gulerodsdog med løvstikkeremoulade.

Dertil kommer over 100 opskrifter på overraskende tilbehør, brød og pølser (også hjemmelavede) med mange smagskombinationer, også til vegetaren. Der er fx blommeketchup, figensennep, stikkelsbærrelish, persillepesto, chilisalsa, lime-agurkesalat og rødbedehummus. Det sprøde er med som fx rosmarinløg, friteret persillerod, crispy grønkål og parmesanflager. Og det hele serveres i fx speltbrød, boghvedepandekager, glutenfrit brød, dampede boller eller blot i et kålblad.

Verdens bedste hotdogs giver kort sagt uanede muligheder for at rykke hotdogs ind på middagsbordet – til både hverdag og fest.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Verdens bedste hotdogs
Forfatter Steen Larsen
Fotograf Kenney Faurbye
Sider 177
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2017
ISBN 978-87-93430-89-1

Om forfatter

Steen Larsen

Steen Larsen

Kemi- og læreruddannet og underviser og laver kurser landet over med sit “Hotdog-Cirkus” og ” Burger & Beaujolais”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og beskæftiger sig meget med mad fra Asien, Mellemøsten og Sydamerika, hvilket mærkes i flere af hans kogebøger bl.a. Verdens bedste hotdogs, Grøn mad over alle grænser, Lev stærkt, Gå hjem og wok, Eksotisk mad og Verdens bedste burgere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.