Verdens bedste burgere

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

“Jeg har læst denne bog med stor glæde. Faktisk har jeg prøvet et par vegetarvarianter med stor succes. Opskrifterne er nemme at følge og ikke super arbejdskrævende. Kort sagt en bog der er lige til at gå til og som ikke skuffer.”

“En bog som løfter smagen af burger op, hvor man kan høre englene synge.” Amager bladet

Om bogen:

En burger er et genialt koncept: Et helt måltid, hvor alle smage, teksturer, dufte og farver, ja, alt, hvad der udgør en burger, er samlet på et meget lille areal mellem den varme under- og overbolle. Der er en grund til, at burgere spises overalt i verden.

I de senere år er fastfood kommet ud af skammekrogen – det skyldes måske, at så mange cafeer og restauranter har taget burgeren til sig og eksperimenterer på alle fronter med gode råvarer og interessante sammensætninger. Men hvorfor ikke lave burgeren selv fra bunden sammen med familie og venner?

Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør.

Eksempler fra bogen er:
Rødbedeburger med peberrodscreme, hyldeblomstsyltede rødløg og feta
Linseburger med trøffelmayo, sød kartoffel og rugbrødscroutoner
Flækærteburger med kirsebærketchup, blåskimmelost og rabarberchutney
Strudseburger med peberfrugtrelish, pistaciesmør og friteret lotusrod
Torskeburger med grønkålspesto og agurkesalat
Kammuslingesliders med passionsfrugtcreme og mangosalsa
Pulled pork-burger med Kentucky whisky-mayo, spicy okrapickles og cajunstegte røgede østers
Og naturligvis den klassiske oksekødsburger med chilimayo, tomatketchup, syltet agurk og bacon

Bogen guider dig igennem en burgers DNA og har et smagsskema med de fem grundsmage; salt, sødt, surt, bitter og umami, som kan være en hjælp til at give burgeren det særlige, som løfter smagen op, hvor man kan høre englene synge.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Verdens bedste burgere
Forfatter Steen Larsen
Fotograf Bjarni B. Jacobsen
Sider 256
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2019
ISBN 978-87-93679-27-6

Om forfatter

Steen Larsen

Steen Larsen

Kemi- og læreruddannet og underviser og laver kurser landet over med sit “Hotdog-Cirkus” og ” Burger & Beaujolais”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og beskæftiger sig meget med mad fra Asien, Mellemøsten og Sydamerika, hvilket mærkes i flere af hans kogebøger bl.a. Verdens bedste hotdogs, Grøn mad over alle grænser, Lev stærkt, Gå hjem og wok, Eksotisk mad og Verdens bedste burgere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.