FORUDBESTILLING: Et hav af velsmag - Muusmann Forlag

FORUDBESTILLING: Et hav af velsmag

Forkæl dig selv med fisk og skaldyr - sundt og simpelt

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Hvis du gerne vil spise flere velsmagende måltider med fisk og skaldyr, så er denne kogebog noget for dig. Kok og fiskehandler Jens Peter Moestrup Hansen giver dig her 40 opskrifter med fisk og skaldyr, som du kan lave til hverdag og fest – på blot 30 minutter. Opskrifterne følger årstidernes skiften og anviser nemme veje til virkelig velsmagende mad, som du får lyst til at lave igen og igen. Invitér dig selv og dem, du holder af, på et hav af velsmag!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel FORUDBESTILLING: Et hav af velsmag
Undertitel Forkæl dig selv med fisk og skaldyr - sundt og simpelt
Forfatter Jens Peter Moestrup Hansen
Sider 116
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2024
ISBN 978-87-94532-06-8

Om forfatter

Jens Peter Moestrup Hansen

Jens Peter Moestrup Hansen er udlært kok og har arbejdet på Bistro Boheme, Formel B samt Omegn & Venner. Han er desuden udlært fiskehandler og ejer fiskehandlen HAV i Torvehallerne i København samt HAV2Go. Jens Peter er den eneste fiskehandler i landet, der har en HA Almen fra CBS. Dagligt inspirerer han kunderne i sin fiskehandel til måltider med fisk og skaldyr, der er nemme, nærende og velsmagende.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.