Vegetarisk bålmad - Grøn bålmad - Muusmann Forlag

Grøn bålmad

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Flot og indbydende bog uden for megen tekst, men med fokus på retterne og de utroligt smukke stemningsbilleder fra naturen og arbejdet med bålet.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen 

Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål. Bålmad lokker mennesker i alle aldre udenfor, og man kan tilberede meget andet end grillede skumfiduser og ristede pølser over bål. Blandt andet er mulighederne nærmest uendelige for at inddrage grøntsager i bålkøkkenet. Hvilke og hvordan giver kokken Nicolai Tram forslag til i denne bog, der er opfølger til succesen Bogen om bålmad, som blev udgivet i sommeren 2019 og allere­de er udkommet i 3. oplag.

Bogen Grøn bålmad giver en introduktion til at lave mad over åben ild med 50 bud på vegetariske bålretter i forskellige sværhedsgrader plus det løse. Lær at bygge og tænde bål, få styr på udstyr, sikkerhed og de tilberedningsmetoder, som egner sig bedst til at tilberede grøntsager på bålet. Her er alt fra klassiske opskrifter på grillede asparges hollandaise og chili sin carne til de mere vovede og kreative som kålroe bagt i ler eller helstegt ananas.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Nicolai Tram og hans hustru, fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens smukke billeder. Sammen giver de deres personlige tips til, hvordan de med succes har gjort bålet til en vigtig del af hverdagen og bruger det som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser udendørs med deres børn, familie og venner – og bare de to sammen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Grøn bålmad
Forfatter Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
Fotograf Eva Helbæk Tram
Sider 216
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2020
ISBN 978-87-93867-35-2

Om forfatter

Eva Helbæk Tram

Eva H. Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også.

Nicolai Tram

Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.