Kom ud i naturen - Vandring og friluftsliv - Muusmann Forlag

Vandring og friluftsliv

Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Det er blevet populært at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele og kommer godt i gang, hvis man ikke har prøvet det før?

Denne bog giver svarene på det hele. Den er skrevet til den læser, der drømmer om at mærke friheden ved at komme ud i naturen – enten over flere dage med ‘sit hjem på ryggen’ eller på de lidt kortere ture med madpakke og varm kaffe. Udgangspunktet er at give læseren de basale færdigheder, der skal til for trygt og sikkert at kunne opholde sig, vandre og overnatte i det fri, og læseren rustes til at vurdere egne behov og kunne pakke og indstille sin rygsæk efter dette.

Bogen gennemgår de forholdsregler, der er nødvendige, hvis man skal holde sig mæt, varm og tør i naturen, og giver input og viden til at vælge det rette friluftsudstyr, som netop passer til den enkeltes behov. Der vil også være svar på, hvad man fx har brug for, når man på egen hånd skal finde vej med kort og kompas, hvis man får en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad der ellers er af små udfordringer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vandring og friluftsliv
Undertitel Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen
Forfatter Mette Mortensen
Sider 192
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2018
ISBN 978-87-93575-35-6

Om forfatter

Mette Mortensen

Mette Mortensen er uddannet Friluftsleder og Leardershipcoach. Hun er i dag selvstændig og driver til daglig virksomheden All-Out, der primært udbyder friluftskurser i Danmark og fjeldkurser i Skandinavien. Her kombinerer hun sin passion for friluftsliv og ledelse, personlig udvikling og gruppedynamik. Mette flytter mennesker og skaber begejstring, ude som inde.

Hun er desuden certificeret inden for både kano, kajak og klatring. Hun har en passion for at vandre og bo i fjeldet og har bl.a. besteget Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, og gået 160 kilometer på Grønlands kendte vandrerute, Arctic Circle Trail, både sommer og vinter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.