Outdoor oplevelser - Jenter på eventyr - Muusmann Forlag

Jenter på eventyr

Fællesskab og outdoor-oplevelser i Danmark

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

“En rigtig flot og inspirerende udgivelse, som viser, at eventyret er lige udenfor døren.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Ordet ’eventyr’ forbindes ofte med aktiviteter som bjergbestigning i Himalaya, riverrafting i Amazonas eller overlevelsesture i de norske fjelde. Men faktisk kan mindre eventyr være lige så utrolige og berigende.

Denne bog bygger på en overbevisning om, at alle kan tage på eventyr uanset køn, alder og erfaring. Jenter på eventyr tager dig i hånden, mens en række forskellige piger guider dig til deres yndlingssteder og aktiviteter. Om det er på longboard i Roskilde, eventyr på Ærø, trailløb ved Furesøen eller til bålhygge på Kalvebod Fælled, så viser jenterne, at hverdagens eventyr venter på alle, der finder værdi i fællesskabet og den friske luft.

Bogen er din personlige inspirationskilde til dit næste eventyr i Danmark. Du møder seje piger, der bruger naturen og udendørslivet til alt fra skateboarding, SUP-surf og vandring til klatring, mountainbiking og ’bålkos’.

Jenter på eventyr er et outdoor­fællesskab for piger. Her er det hverken vigtigt, hvor meget erfaring du har, hvor meget udstyr du kan prale med, eller hvor langt væk og højt oppe du har været. Jenter på eventyr søger de små eventyr, som kan bryde med hverdagens ensformighed og udfordre vores selvbillede.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Jenter på eventyr
Undertitel Fællesskab og outdoor-oplevelser i Danmark
Forfatter Nikoline Skaarup, Tine Ewé Jensen
Sider 249
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2021
ISBN 978-87-94086-00-4

Om forfatter

Nikoline Skaarup - Jenter på eventyr - Muusmann Forlag

Nikoline Skaarup

Nikoline Skaarup har en bachelor i filosofi og videnskabsteori fra RUC og arbejder til dagligt med kommunikation, PR og journalistik i den danske og internationale musikbranche. Nikoline har desuden taget kursus i fotografi på KBH Film og Fotoskole.

Tine Ewé Jensen - Jenter på eventyr - Muusmann Forlag

Tine Ewé Jensen

Fællesskabet Jenter på eventyr er stiftet i 2018 af Tine Ewé Jensen med det formål at få flere piger og kvinder ud i naturen. Med en barndom i Norge er Tine vokset op i et miljø, hvor det at gå på eventyr er en selvfølge for de fleste familier. I Danmark er det anderledes – og det ønsker hun at ændre på.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.