Investering i kunst, vin, diamanter, møbeldesign, biler og ure - Muusmann Forlag

Investering i kunst, vin, diamanter, møbeldesign, biler og ure

399,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 299,96 kr. (-25%)

“Flot investeringsguide, som også gør indtryk som en indbydende bog på kaffebordet ikke mindst på grund af de mange fotos.”
– Lektørudtalelse, DBC

Luksusvarer bringer værdi i vores liv på mange planer. Det kan være glæden ved lyden af en gammel sportsvogn, følelsen af at sidde i en særlig stol eller synet af en funklende diamant på fingeren. Men luksusvarer kan i tilgift også, med den rette baggrundsviden, forvandles til en potentiel profitabel forretning.

Denne bog klæder dig på til at investere i ure, møbler, diamanter, vin, biler og kunst. En række eksperter beretter om baggrunden for luksusvarernes opståen, og om hvordan de blev til samle- og investeringsobjekter. Om hvad det er, der gør nogle ting særligt værdifulde, og om alt det, du i øvrigt skal være opmærksom på, når du skal vælge dit investeringsobjekt.
Mød eksperterne:
Kristian Haagen, DailyWatch
Peter Kjelgaard Jensen, Bruun Rasmussen
Ulrik Hartmann, Hartmann’s
Magnus Buchhave, Jero
Alexander Wisler og Jens Christian Randrup, MY GARAGE
Kasper Nielsen, Bruun Rasmussen
På hver deres felt videregiver de masser af brugbar og omsættelig viden og gør dig i stand til at træffe de gode beslutninger i en helt ny og spændende investeringsverden. Du møder desuden en række private investorer, der fortæller om deres passion og erfaring med investering i luksusvarer.

 

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Investering i kunst, vin, diamanter, møbeldesign, biler og ure
Forfatter Sarah Ophelia Møss
Sider 247
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback (lærredsindbundet)
Udgivelse Oktober 2022
ISBN 978-87-94258-76-0

Om forfatter

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.