Den lille guide til bæredygtig investering

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Denne bog til dig, der vil investere dine penge i virksomheder, der ikke skader verden på den lange bane. Uanset om du er ny udi investering eller har været i gang længe, finder du både håndgribelig og brugbar viden i bogen.

Den grønne bølge er på vej ind over investeringsmarkedet, og du kan med dine sparepenge være med til at gøre en forskel. Bogen viser dig, hvordan du kan være med til at understøtte den grønne omstilling ved at eje en lille del af de virksomheder, der prøver at undgå at ‘brænde kloden af’, mens de driver deres forretning.

Når du har læst bogen, ved du, hvad du skal kigge efter, når du skal finde den næste ansvarlige investering, der matcher lige præcis dine værdier. I bogen finder du en række hjemmesider, hvor du kan finde vigtige informationer om, hvad selskaberne gør, ligesom der er screeningsværktøjer, inspiration til bæredygtige aktier, interview med eksperter og en simpel tringuide, der hjælper dig sikkert i gang.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til bæredygtig investering
Forfatter Jane Ibsen Piper, Sarah Ophelia Møss
Sider 208
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2022
ISBN 978-87-94258-41-8

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.