Økonomisk overskud med - 28 dage til økonomisk ro - Muusmann Forlag

28 dage til økonomisk ro

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Vil du gerne ændre dine forbrugsvaner og få de nye vaner til at sidde fast? Vi undrer os ofte over, hvor pengene bliver af, og mange af os kæmper med at spare op til vores drømme. Men hvis vi tager magten over vores penge tilbage, vil vi opdage, at vi har flere til rådighed, end vi troede. Det gælder om at lægge en plan for pengene og få dem til at arbejde for at skabe dine drømme, så du ikke blot følger andres drømme og andres planer.

Her får du 28 daglige udfordringer, der sender dig ud i alle kroge af din økonomi. Du bliver klogere på din pengehistorie og klar til at se dit reelle forbrug i øjnene. Det er kun, når vi erkender tingenes tilstand, at vi kan ændre noget. Uanset om du blot trænger til en genstart af tidligere gode forbrugsvaner eller en helt ny måde at tænke på dine penge, så er du kommet til det rette sted.

Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Mængderabat på serien: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 28 dage til økonomisk ro
Forfatter Jane Ibsen Piper
Sider 93
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2022
ISBN 978-87-94258-99-9

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.