28 dage til mindre rod

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Ønsker du at komme af med bunkerne af rod i dit hjem og få mere ro og luft i hverdagen? Måske har du læst om minimalisme og alle fordelene ved at leve med færre ting, men alligevel går du i stå, hver gang du prøver at komme i gang med den store oprydning, og ender med endnu mere rod.

Der er mange grunde til, at vi ender med at beholde ting, selvom vi ikke bruger dem længere. Blandt andet frygten for at fortryde, tanken om ‘hvad-nu-hvis’ og hjernens modstand mod at bruge den ekstra energi, som det kræver at skabe nye vaner.

Med denne bog får du 28 udfordringer, der stille og roligt fører dig igennem en række kategorier og områder i dit hjem, så du kan udvikle en vane med at give slip på de ting, der ikke længere tjener dig. Når du først oplever det flow og den lethed, det giver, når du er blevet skrap til at fjerne det overflødige fra hjemmet og få det sendt videre, bliver det nemt at holde fast i de nye vaner, og rodet får svært ved at gro fast.

Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Mængderabat på serien: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 28 dage til mindre rod
Forfatter Jane Ibsen Piper
Sider 93
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2023
ISBN 978-87-94258-98-2

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.