28 dage til digital detox

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Vil du gerne blive bedre til at modstå sirenesangen fra den digitale verden og få mere ud af din tid? Af frygt for at gå glip af noget skal vi hele tiden lige have det sidste med, men internettets indhold slutter aldrig, og vores hjerner får ingen ro. Med enkle redskaber er det muligt at ændre vores adfærd, så vi får glæde af de mange nye muligheder, som mobilen giver os, uden at den stjæler al vores opmærksomhed fra den virkelige verden omkring os.

Her får du et kærligt puf til at ændre dine digitale vaner, så du genvinder magten og selv bestemmer, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være online. Du får 28 dage med udfordringer, der hjælper dig til at holde fokus på at skabe nye vaner omkring skærmen og samtidig rydde op i dit digitale liv.

Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Mængderabat på serien: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 28 dage til digital detox
Forfatter Jane Ibsen Piper
Sider 93
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2022
ISBN 978-87-94360-01-2

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.