28 dage til grønnere hverdagsvaner - Muusmann Forlag

28 dage til grønnere hverdagsvaner

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Ønsker du at leve mere bæredygtigt i hverdagen, men er i tvivl om, hvor du skal starte? Mange læser om klimakrisen og vil gerne ændre alt på én gang, men så bliver de overvældede og går i stå. Andre tænker, at det blot er en dråbe i havet, at vi hver især ændrer vores daglige vaner, når nu krisen er så omfattende og kræver systemændringer.

Den gode nyhed er, at vi som individer kan gøre rigtig meget for at løfte vores del af at løse klimakrisen. Forskning viser, at det kun kræver en mindre procentdel af en befolkning, der går foran og ændrer sine vaner, forbrugsmønstre og handlinger, så vil resten efterhånden følge trop.

Med denne bog i hånden får du et kærligt skub til at indarbejde nye, grønnere vaner én ad gangen ved hjælp af 28 daglige udfordringer. Som bonus vil du, ud over at spare både tid og penge i hverdagen, efter al sandsynlighed også opleve at få et både roligere og mere glædesfyldt liv.

Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Mængderabat på serien: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 28 dage til grønnere hverdagsvaner
Forfatter Jane Ibsen Piper
Sider 93
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2023
ISBN 978-87-94360-00-5

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.