28 dage til fokus & flow - Muusmann Forlag

28 dage til fokus & flow

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Denne bog er til alle, der vil have nemmere ved at bevare fokus og opleve flow i deres opgaver. Store som små. I disse år er vores opmærksomhed under angreb fra sociale medier, en øget travlhed og større forventninger til, hvad vi skal overkomme i vores hverdag. Med denne bog i hånden får læseren redskaber til at tage magten over sin opmærksomhed tilbage. Fokus og flow er heldigvis en vane, der kan øves.

Bogen er en del af serien ”28 dage til nye vaner”, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Når først et vanekredsløb sidder godt fast i hjernens computer, kræver det en særlig indsats for at omskrive det til noget nyt. Det kræver en kontinuerlig ændring af hverdagens små vaner. Og det får man med bogen her. Hver dag i 28 dage er der en udfordring, der får læseren tættere på sit mål og et liv med nye, gode vaner.
Der er ingen løftede pegefingre i bogen. Når vi skal ændre vaner, kan vi ikke bruge skyld og skam til noget. Derfor kigger bogen ikke tilbage og dvæler ved de dårlige vaner, men fremad mod de nye. I bogen får læseren en forklaring på, hvordan vaner skabes, og hvordan man kan ændre dem og skabe det liv, man ønsker sig.
Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Mængderabat på serien: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.
  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 28 dage til fokus & flow
Forfatter Jane Ibsen Piper
Sider 93
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2023
ISBN 978-87-94441-41-4

Om forfatter

Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.