Yes, det er fredag?!

En sjov og enkel guide til dig, der gerne vil være mere heldig

129,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 97,46 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

“Læs en bog. Læs den her bog! Det er en helt ny, sjov og motiverende bog til alle, der gerne vil være mere heldige.”

“Hold op, det er en god bog. Jeg har haft den skønneste fest med at læse den. Min mand kiggede overrasket da jeg flere gange sad og grinede højt. Ved Gud i himlen jeg kan genkende de historier, der er med. Min mand, der ellers aldrig læser, har nu også læst den og taget den til sig. Tak for en god oplevelse.”

Om bogen:

En sjov og motiverende håndbog til alle, der gerne vil være mere heldige. En letlæselig appetit­ vækker, der afslører opskriften på held – og giver dig overraskende facts og enkle tips, som du kan bruge, hvis du gerne vil have mere ud af dit potentiale. Bogen er en kærlig skideballe fyldt med god energi, sjove illustrationer og anekdoter, der vil få dig til at reflektere over dit liv, måske grine lidt ad dig selv (og os andre) og, frem for alt, gå i gang med at udskifte dine dårlige vaner med nye gode vaner. En letlæselig guide til, hvordan du kan motivere dig selv og få lidt mere ud af livet.Bogen er tankevækkende underholdning til din ferie, en sjov gave til studenten, til værtinden, din ægtefælle, dine ansatte og alle mulige andre. Den kan læses på under en time, men virker resten af livet.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Yes, det er fredag?!
Undertitel En sjov og enkel guide til dig, der gerne vil være mere heldig
Forfatter Niels Sønderby Christensen
Sider 128
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2020
ISBN 978-87-93951-19-8

Om forfatter

Niels Sønderby Christensen

Niels Sønderby Christensen er iværksætter, motivator, tekstforfatter – og en heldig kartoffel.
Han har arbejdet med kommunikation hele livet og brænder for at motivere og inspirere.

Har tidligere udgivet Kan jeg hjælpe den næste?! og Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter!

Har netop rundet 450 motiverende foredrag. Sjove og tankevækkende peptalks, der vender det hele lidt på hovedet, giver lyst til at jagte potentialet og konkrete tips til forandring og forbedring.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.