Personlig succes - Vilje slår talent - Muusmann Forlag

Vilje slår talent

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Denne bog handler om positiv forandring og tager udgangspunkt i forfatteren selv:

”For et år siden traf jeg en beslutning, der ændrede mit liv. Jeg var blevet en dårlig udgave af mig selv, der konstant blev påvirket af mine omgivelser. Jeg følte mig utilstrækkelig og talentløs. Jeg var havnet i et mørke, som jeg ikke kunne finde ud af igen, og jeg brød mig ikke længere om mit eget selskab.”

Bogen er en levende fortælling om at finde ind til sig selv og den person, man i virkeligheden ønsker at være. Om ikke at lade sig påvirke negativt af sociale medier, jantelov og giftige tunger. Om at flytte sig fra underskud til overskud og huske på, at de roller, vi gennem livet bliver tildelt, ikke definerer os.

VILJE slår talent er et bud på vejen til personlig succes. Vi vælger selv, hvem vi vil være, og hvis du gør dig umage, kan du lære at stå stærkt i modstand og lære at eje det, du ikke nødvendigvis er god til. Bedst af alt, du kan starte med at leve det liv, du lige nu kun drømmer om.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vilje slår talent
Forfatter Josefine Valentin
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2019
ISBN 978-87-93867-05-5

Om forfatter

Josefine Valentin

Nordjyske Josefine Valentin har på få år skabt et stærkt personligt brand og en succesfuld karriere som influencer, blogger, foredragsholder og forfatter. Hun har flere end 63.000 følgere på Instagram, hvor hun især er afholdt for sin bundærlige facon og sit optimistiske sind.
Josefine har bl.a. holdt foredrag under overskrifter som “Digital dannelse”, “Vejen til personlig succes”, “ Jeg vil være glad” og “Stå ved, at du er vigtig”, og i 2019 udgav hun sin første bog med titlen Vilje slår talent. Hun er desuden certificeret NLP-coach og har netop designet sin femte skokollektion under navnet Copenhagen Shoes by Josefine Valentin.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.