Oppeteori - OP - Muusmann Forlag

OP

Den simple sandhed og nøglen til din skaberkraft

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vurdering af bogen:

Mette Holm har en særlig måde at formidle på, med korte sætninger og gentagne “mantraer”, alt sammen pakket ind i en kærlig og tydelig tone. Metoden er dejlig konkret, og det er befriende, at hun ikke lægger skjul på, at det kræver en del, hvis man vil lave om på sit liv. Meget godt at hente til de selvudviklingslystne.” – Lektørudtalelse, DBC.

Om bogen:

Mette Holm har igennem de seneste 4 år guidet sig selv og tusindvis af kvinder til at lære at stille sig OPPE. Hvad det vil sige, og hvad koden bag ”oppe­teorien” er, afsløres i denne længe ventede bog. Med baggrund i den kognitive metode omsættes teori til billeder og redskaber, modeller og anvisninger, der gør, at du ikke kan undgå at forandre dig, når du arbejder med bogen. Den giver et dybt indblik i, hvad der sker, når dine tanker aktiverer dine følelser, som derefter ud­mønter sig i handlinger. Hele omdrejningspunktet er at afkode modstand og flytte sig mentalt.

Bogen er enestående i sin dybde, da den på simpel vis gør svært tilgængeligt stof til noget, alle kan forstå og bruge. Når du først forstår, hvordan oppe-teorien virker, og hvilke elementer, der er i den, kan du pludselig handle dér, hvor du tidligere var låst fast, og gøre dig fri af negative tankemønstre. Her får du redskaberne til at stå stærkt i dit eget liv, ændre dårlige vaner, fjerne dig fra modstand og vende mørke tanker til lyse.

OP giver dig et helt nyt billede af dine muligheder og den magt, vi alle besidder. Når du lærer dine tankers kraft at kende, vil du aldrig tænke en nedadgående tanke igen, og effekten vil sprede sig til alle områder af dit liv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel OP
Undertitel Den simple sandhed og nøglen til din skaberkraft
Forfatter Mette Holm
Sider 217
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2020
ISBN 978-87-93679-61-0

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.