Miraklet i tilgivelse - Muusmann Forlag

Miraklet i tilgivelse

Guiden til at sætte dig fri

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

“Emnet er vigtigt, illustrationerne smukke og stemningsfulde, indholdet lettilgængeligt.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse 

 

Om bogen 

Vil du lære at tilgive og få en meget større ­livs­kva­litet? Så står du med den helt rette bog i hånden. Der er så meget at hente i tilgivelse, og nogle af de gaver, du får, er frihed og ro. Du kommer også væk fra føl­el­ses­mæssig modstand og får frigivet en masse energi.

Men at tilgive er ikke noget, man bare lige gør, og det er både svært og udfordrende at komme derhen, hvor man også er klar til at gøre det. For mange er det en sorgfuld proces og en sårbar rejse.

I bogen guider psykolog Mette Holm dig til, hvordan du lærer at tilgive. Trin for trin kommer du til at forstå, hvad en tilgivelsesproces er, og hvordan du kommer i gang med den.

Mette Holm har selv arbejdet meget med at tilgive og ved derfor, hvor svært det er. Men med hånden på hjertet kan hun i dag sige, at der i tilgivelsen ligger et lille mirakel.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Miraklet i tilgivelse
Undertitel Guiden til at sætte dig fri
Forfatter Mette Holm
Sider 81
Format 150 x 185 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2020
ISBN 978-87-93951-16-7

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.