Sorg er kærlighed - Muusmann Forlag

Sorg er kærlighed

Der ikke har noget sted at bo

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Når sorgen rammer, kan det føles, som om alt lys slukkes, og livet bliver mindre og mere tyst. Men sorg har et budskab. Sorg ønsker en stemme og en plads.

For sorg er ikke bare sorg, og mørket behøver ikke at være så mørkt. Denne lille håndbog på din rejse i sorgen viser dig, at der er nye veje og lys for enden af tunnelen.

Det handler om at erkende sorgen og se den dybt i øjnene. Når du først har taget et kærligt favntag med den, vil savnet falde til ro i dig, og du vil finde styrken til selv at udfylde tomrummet efter det, du har sagt farvel til.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Sorg er kærlighed
Undertitel Der ikke har noget sted at bo
Forfatter Mette Holm
Sider 81
Format 150 x 185 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2021
ISBN 978-87-93867-45-1

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.