Min måned - Muusmann Forlag

Min måned

Nå dine mål

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Er du et menneske som mig, et menneske, som arbej­der hen mod et mål, laver planer og bygger op? Er du et menneske som mig, som ingen tid vil spilde, men som vil bruge sine dage, sin tid, sit liv på at få det liv, du fortjener? Er du et menneske som mig, som elsker at sætte flueben, når tingene lykkes, og derefter arbej­der videre?

Så er denne månedsbog noget for dig.

Dette er bogen, hvor du kan tydeliggøre din mål og ønsker og drømme. Dette er bogen, hvor du kan virkeliggøre dine mål, så du kan handle dagligt på dem i 30 dage. Dette er bogen, der rummer metoden, jeg har brugt for at skabe Mettes Univers. Dette er bogen, der virkeliggør dine drømme. Dette er bogen, der er din nye bedste ven.

Vil du som jeg gå et trin højere op? Vil du som jeg fylde pladsen ud? Vil du som jeg skabe det, du mangler?

Så er vejen i MIN MÅNED her til dig.

Info

Titel Min måned
Undertitel Nå dine mål
Forfatter Mette Holm
Sider 76
Format 148 x 240
Omslag Hardback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-93951-66-2

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.