Lær om taknemlighed - Ind i taknemligheden - Muusmann Forlag

Ind i taknemligheden

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“En dejlig læseoplevelse, der beriger. Bogen er velskrevet, velargumenteret og nuanceret (…) Bogen indeholder et væld af aspekter på taknemmelighed for både voksne og børn.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Ind i taknemligheden udfolder, hvordan taknemlighed kan forvandle vores liv og gøre det mere intenst og kostbart.

Bogen henvender sig til dem, der selv ønsker at arbejde med taknemlig­hed, og som efterspørger en grundigere indførelse i begrebet. Herunder også de forhold, der skal sættes lys på, når man vil dybere ind i taknemlig­ heden. Bogen er fyldt med praktiske eksempler på, hvordan taknemlighed kan sætte sit præg på hverdagen. Endvidere belyses taknemlighed ved hjælp af passager hentet fra litteraturen, religionen og historien.

Forfatteren kommer rundt om taknemlighedsbegrebet og udforsker bl.a. følgende temaer:

  • Veje ind i taknemligheden
  • Taknemlighedens pris
  • Hvordan du opdager din egen utaknemlighed
  • Taknemlighed og børn
  • Kritik af taknemlighedsbegrebet
  • Den foruroligende taknemlighed

Endelig præsenteres læseren for en mangfoldighed af forskellige utraditi­ onelle taknemlighedsøvelser, således at der kan findes øvelser for hver en smag.

Ind i taknemmeligheden

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ind i taknemligheden
Forfatter Martin Holmgaard Laursen
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2021
ISBN 978-87-94086-67-7

Om forfatter

Martin Holmgaard Laursen

Martin H. Laursen (1966) er aut. psykolog og har tidligere arbejdet som adjunkt på lærersemina­rier i Haslev, Jelling og Aarhus. Har siden 2008 arbejdet med kræftpatienter, også i den palliative fase, med fokus på, hvordan livet bedst leves på trods af de begrænsninger, som alvorlig sygdom medfører.
Martin har holdt kurser i, hvordan vi kan få øjne­ne op for de betydningsfulde dimensioner i livet ved at forholde os til vores egen død. Han har selv dyrket meditation i en længere årrække og er knyttet til meditationscentret Tigerens Rede i Gedved. Han har tidligere udgivet Abduktiv undervisning og læring (2017).

Updating…
  • Ingen varer i kurven.