Konfirmationsgave- Det skal nok gå godt - Muusmann Forlag

Det skal nok gå godt

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

“Der er en eftertænksomhed over teksterne, de er fyldt med sødme, alvor og utrolig stor visdom.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Her er gaven til alle konfirmander, som de ikke vidste, de havde ønsket sig! En bog skrevet i øjenhøjde med konfirmanderne og direkte til dem af en sognepræst, der har undervist og talt med hundredevis af konfirmander gennem mere end 15 år.

Det skal nok gå godt er en livsbekræftende, tankevækkende og til tider humoristisk lille bog henvendt til alle de unge konfirmander, der står ved porten til voksenlivet og kan have brug for at få et nyt perspektiv på livet. Den holder med de unge og fortæller dem, at de er, som de skal være.

Der er enkelte dryp kristendom og bibelhistorie hist og her, men ellers hæ ver forfatteren sig over det religiøse og forsøger at opmuntre konfirman­ derne til at leve livet og leve det med andre, indgyde dem mod på at være sig selv, give dem håb for fremtiden, fortælle dem, at livet både er svært og dejligt, men først og fremmest at det hele nok skal gå godt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Det skal nok gå godt
Forfatter Karsten Møller Hansen
Sider 136
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2021
ISBN 978-87-94086-92-9

Om forfatter

Karsten Møller Hansen

Karsten Møller Hansen er siden 2006 sognepræst ved Tårnby Kirke på Amager. Tidligere har han været præst på Amager Hospital og Amager Psykiatriske Hospital. Han skriver faste kommentarer i Berlingske Tidende og anmelder bøger i Kristeligt Dagblad.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.