Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre - Muusmann

Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre

Hvorfor er det altid teenagerens skyld?

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Jeg er sååååååå træt af at høre på alle de forældre, der brokker sig over, at deres børn er kommet i teenagefasen. For hvad nu, hvis det i virkeligheden er omvendt? Altså at det ikke er teenageren, der kommer ind i en svær fase – men i virkeligheden ens forældre?

Den tanke slog ned i hovedet på mig for et par år siden. Så besluttede jeg mig for at skrive mine tanker ned. Jeg fandt på et begreb, jeg kalder “Parentyfasen”.

Jeg har lagt mærke til, at der efterhånden er mange voksne, der først får børn, når de kommer i 30’erne. Det vil sige, at når forældrene rammer overgangsalderen, sker der det uheldige, at barnet samtidig bliver teenager. Overgangsalderen hænger sammen med hormonforstyrrelser, tendens til humørsvingninger, søvnbesvær og meget mere. Lyder det ikke lidt som de samme symptomer, man ynder at hæfte på os teenagere?

Ordet teenager bruges oftest negativt – og det vil jeg gerne ændre på.

I Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre kan du læse mine tanker om, hvordan man kommer igennem teenageårene uden alt for store skrammer. Og hvordan man kan lære at håndtere de forældre, der er hårdest ramt af de udfordringer, de står med i voksenlivet. Forældre er velkomne til at læse med.

Bogen giver glimrende eksempler fra livet med en voksen i overgangsalderen (eller “Parentyfasen”) – og som man kan læse, er der nok af situationer at referere til! Bogen er egnet som en kærlig gave til børn, forældre, bedsteforældre, lærere, konfirmander – og andre, som forsøger at forstå, hvorfor det indimellem slår gnister mellem to generationer under samme tag.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre
Undertitel Hvorfor er det altid teenagerens skyld?
Forfatter Nina Lynggaard Jørgensen
Sider 95
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2019
ISBN 978-87-93679-83-2

Om forfatter

Nina Lynggaard Jørgensen

Nina er født i 2003 og opvokset i en lille forstad til Aarhus. Hun bor skiftevist hos sin far og mor, som blev skilt, da hun var 4 år, og hun har to halvbrødre.

I hendes værelse finder man bl.a. et staffeli med egne Van Gogh-­malerier og tegninger samt blod på flaske og flydende latex, som hun bruger til at lave special effects med som fx afskårne hænder.

I praktik har hun været hår- og makeupartist-føl hos Kirsten Zäsckhe på en dansk spillefilm.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.