Minimalisme - 99 minimalistiske husråd - Muusmann Forlag

99 minimalistiske husråd

Find glæden ved mindre og gør din hverdag lettere

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

MADPLAN TIL UDPRINT

Det er en kortfattet og inspirerende bog med primært gode og brugbare minimalistiske husråd.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Mangler du ro og overblik, fordi pladsen i dit hjem og dit hoved føles trang? Er du frustreret over og træt af at bruge penge på overflødige ting, der alligevel ikke giver dig glæde? Og drømmer du om mere tid og nærvær til det allervigtigste i dit liv?

Få hjælp til dette og andre udfordringer i denne lille lærerige bog med 99 inspirerende og praktiske husråd til en mere minimalistisk hverdag, så du skridt for skridt kan skabe et friere og nemmere liv.

Minimalisme handler ikke om at sælge alt, hvad du ejer, leve på en sten med stilrene, neutrale møbler og spare på alt, hvad der er sjovt i livet. Det handler om at fokusere på det vigtigste i DIT liv, fjerne det overflødige og finde glæden ved mindre, for derved at skabe rum, luft og overskud til det, der virkelig betyder noget.

Husrådene spreder sig ud over alle aspekter af hverdagen og livet og giver inspiration til, hvordan du via minimalisme kan få styr på fx rod i hjemmet, unødvendig shopping, en overproppet kalender, tøjkriser, presset madlavning, manglende overblik i økonomien, kedelig rengøring, overfyldte tanker og uendelige to-do-lister.

Bogen er krydret med flotte og finurlige illustrationer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 99 minimalistiske husråd
Undertitel Find glæden ved mindre og gør din hverdag lettere
Forfatter Maria Rohde Madsen
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-93951-77-8

Om forfatter

Maria Rohde Madsen

Maria Rohde Madsen er grafisk designer, fotograf, koncept­udvikler, minimalist, hiphopper, foodie, livsnyder, eventyrer, humanist og forfatterinde. Hun udkom med sin første bog, Det plantebaserede basiskøkken, i ­efteråret 2018.

Minimalisme, slow living og bæredygtighed er Marias mærkesager, og hun ­lægger vægt på livsglæde, ­kvalitet, langsommelighed, indre balance, respekt for kloden og ­næstekærlighed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.