Lær at rydde op med - RUM til livet - Muusmann Forlag

RUM til livet

Boost dig selv og dit hjem gennem oprydning

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Trænger du til et kærligt boost af dig selv og dit hjem?

Gennem oprydning kan du give slip på det, der dræner dig, og du kan skabe rum til alt det, der virkelig giver dig energi, værdi og mening.

Denne bog gør dig klogere på dit rod, hvorfor det opstår, og hvordan det kan minimeres. Samtidig får du indsigt og redskaber til at gøre din oprydning lettere og mere lystbetonet og flowfyldt.

Følger du principperne i bogen, vil du få et hjem, du elsker. Samtidig vil du øge din energi, dit overblik, din selvkærlighed og din beslutningskraft, så du står stærkere i dig selv. For når vi rydder op og ud i vores hjem, rydder vi også op i vores liv. Vi slipper det, der tynger, fortiden falder på plads, og det sætter os fri til at leve vores liv nu.

Er du klar til at løfte dig selv og dit hjem og skabe rum til livet?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel RUM til livet
Undertitel Boost dig selv og dit hjem gennem oprydning
Forfatter Sanne Severinsen
Sider 181
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2022
ISBN 978-87-94258-28-9

Om forfatter

Sanne Severinsen - RUM til livet - Muusmann Forlag

Sanne Severinsen

Sanne Severinsen er oprydningsekspert og -coach og har siden 2018 drevet virksomheden Rum Til Livet, hvor hun hjælper mennesker med at rydde op i deres hjem og liv. Sideløbende er hun grundlægger af uddannelsen til oprydningsmentor, hvor hun indtil videre har uddannet og certificeret 18 oprydningsmentorer. Sanne er bidt af oprydning og selvudvikling i kombination – og altid på udkig efter ny viden om mennesket og den måde, vi skaber vores hjem og liv på. Hun
er af flere medier blevet kaldt Danmarks svar på Marie Kondo. Hendes fortællestil er personlig, opmuntrende og motiverende. Læs mere på hjemmesiden www.rumtillivet.dk og Instagramprofilen @rumtillivet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.