Økonomisk fri - Frihed, FIRE & familieliv - Muusmann Forlag

Frihed, FIRE & familieliv

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Bogen handler om en helt almindelig børnefamilie, som har taget et aktivt valg om at skrue ned for deres forbrug og i stedet investere pengene for at opnå mere økonomisk frihed i deres liv og på sigt økonomisk uafhængighed.

Familien ønsker økonomisk frihed i livet på vej mod pensionen – de kalder det ’frihed på vejen’. Inspirationen til økonomisk frihed har de fra den amerikanske bevægelse FIRE (Financial Independence, Retire Early). I løbet af blot fire år har de fået mere overskud og økonomiske muligheder, de ikke tidligere havde , som fx muligheden for at rejse ud med børnene i en længere periode, tage orlov, starte egen virksomhed, gå ned i tid for at blive frivillig.

Bogen giver dig et indblik i, hvordan familien skaber mere overskud i hverdagen og sparer penge ved hjælp af madplaner, foodprep, hverdagsoptimering og minimalisme. Du kan også læse mere om, hvordan familien finder frem til deres økonomiske mål, forbliver motiveret og skaber overblik over deres privatøkonomi, herunder konkrete eksempler, værktøjer og gennemgang af familiens investeringsstrategi. I bogen får du også en beskrivelse af FIRE-bevægelsen og retninger inden for emnet. Dernæst en gennemgang af de forskellige beregninger, du kan bruge til at udregne, hvad det kræver, og hvornår du kan opnå økonomisk uafhængighed – også uden at det bliver ekstremt.

I bogen indgår interviews med kvinder og deres familier med vidt forskellige indkomstniveauer, der alle har valgt at gå mod økonomisk uafhængighed.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Frihed, FIRE & familieliv
Forfatter Emilie Ekelund Mørck
Sider 185
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2021
ISBN 978-87-94086-26-4

Om forfatter

Emilie Ekelund Mørck

Emilie er cand.merc. i markedsføring og ledelse og har de seneste ni år arbejdet i reklamebranchen og dagligvarebranchen. Emilie bor i København med hendes mand og to børn. For fire år siden blev familien optaget af, hvordan de kan få mere tid og økonomisk frihed i deres familieliv. Emilies personlige økonomiske rejse er gået fra at have en begrænset interesse for sin privatøkonomi til i dag at drive familiens rejse mod økonomisk uafhængighed, bl.a. via økonomiske målsætninger, budgetstyring og investering i aktier. Gennem sin Instagram-profil @emiliemoerck og FB-gruppen FIRE ladies DK inspirerer Emilie andre kvinder til at gøre det samme.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.