Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagere

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

God og informativ bog, som både børn, teenagere og forældre kan få gavn af. Den er overskuelig og har aktuelle tal og oplysninger.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Denne lille guide er skrevet til teens og tweens og sigter mod at give de 10-16-årige den bedst mulige privatøkonomiske start på livet.

Bogen kommer rundt om alt, hvad den unge læser måtte have behov for at vide om emnet, herunder lommepenge, fritidsjob og bankkontoen, men også hvorfor det overhovedet er vigtigt at vide noget om penge og økono­mi. Der indgår en stribe interviews med unge fra målgruppen i bogen.

Bogen forklarer i et let sprog, hvordan man sparer op til de ting, der er vigtige for én, det være sig den nyeste telefon, sprogskoleophold i udlandet eller kørekortet ude i horisonten. Den fortæller desuden, hvordan man får sine penge til at blive til flere ved at starte med at investere tidligt i livet.

Bogen er en oplagt gaveidé, særligt til konfirmationen.

Info

Titel Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagere
Forfatter Frederik Olesen, Sarah Ophelia Møss
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juli 2021
ISBN 978-87-94086-62-2

Om forfatter

Frederik Olesen

Frederik læser til dagligt BSc in Business Administration and Project Management på CBS. Det er dog ikke lang tid siden, han selv var i teenagealderen, og han husker tydeligt mange af de tanker om økonomi, uddannelse og fremtidsdrømme, man som ung kan gå rundt med. Frederik har desuden en stor passion for investering, aktier og markederne, og han håber, at denne bog kan være med til sikre, at endnu flere unge kommer i gang med at investere.

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation, at udbrede kendskabet til nye områder på en måde som alle kan forstå. Hun er forfatter til en række bøger, og uanset om det er i rollen som skribent, ekspert eller facilitator er fokus altid på at skabe et kærligt og nærværende rum for læring. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.