Den lille guide til økonomisk frihed - Muusmann Forlag

Den lille guide til økonomisk frihed

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Hvis du drømmer om mere tid og frihed i hverdagen, så er denne bog noget for dig. Det kan også være, at du har lyst til at tage en pause midt i arbejdslivet, arbejde mindre og fokusere på familie eller hobbyer. Rigtig mange af os løber hurtigere og hurtigere for at få enderne til at mødes. Men det behøver slet ikke at være sådan. Bliver du økonomisk fri, åbner der sig en verden af muligheder.

Gennem konkrete værktøjer og fortællinger fra andre, der har opnået økonomisk frihed, finder du ud af, hvordan det er muligt for dig at skabe netop det liv, du drømmer om. Du bliver klogere på de forskellige grader af økonomisk frihed, privatøkonomi, budgetoptimering, afvikling af gæld, ekstra indtægtskilder og investering.

Alt dette gør dig i stand til at skabe rammerne for et liv med mere frihed og langt flere muligheder både i nuet og fremtiden.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til økonomisk frihed
Forfatter Cecilie Blovsted, Sarah Ophelia Møss
Sider 200
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2022
ISBN 978-87-94258-15-9

Om forfatter

Cecilie Blovsted - Den lille guide til økonomisk frihed - Muusmann Forlag

Cecilie Blovsted

Cecilie Blovsted har sammen med sin familie indrettet økonomien, så de kan leve på mindre end én indkomst, samtidig med at de spare op til fuldstændig økonomisk uafhængighed senere i livet. Hun har skabt et liv med stor grad af økonomisk frihed i nuet, uden at gå på kompromis med det der giver værdi i livet.

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.