Den lille guide til økonomi i børnefamilien

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Man siger, at det koster en million kroner at få et barn, men er det for lidt eller for meget? Hvordan skruer man familiens økonomi og hverdag sammen, når man går fra en eller to voksne til også at have et barn? Og hvad gør man den anden vej, hvis børnefamilien deles op i to familier? Med denne bog i hånden undgår du pludselige overraskelser i budgettet og får styr på alle de tilskud, du måtte være berettiget til.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til økonomi i børnefamilien
Forfatter Kristina Wildenhoft, Sarah Ophelia Møss
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94360-03-6

Om forfatter

Kristina Wildenhoft -Den lille guide til økonomi i børnefamilien - Muusmann Forlag

Kristina Wildenhoft

Kristina Wildenhoft er uddannet pædagog, men arbejder i dag som influencer. Hun er gift med Martin og sammen har de tre drenge fra 2015, 2017 og 2021. I 2018 valgte familien at sælge deres hus, skære ned på deres forbrug og leve af mandens indkomst, fordi Kristina drømte om at passe børnene hjemme. I 2019 oprettede Kristina en instagramprofil med navnet @Kriblekongen, hvor hun deler hun ud af sin hverdag med børn, familieeventyr og generel inspiration til børnefamilien. I 2020 sprang Kristina ud som selvstændig i rollen som influencer.

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.