Den lille guide til investering

249,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 187,46 DKK (-25%)

“Grundig og samtidig letforståelig. Indeholder alt, hvad man har brug for at vide for at kaste sig ud i investeringer.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse 

 

Med denne lille bog får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til selv at komme i gang.

Bogen er både lærerig og tankevækkende. Den kan anvendes som guide på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller en erfaren investor, der ønsker et brugervenligt opslagsværk.

Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødigt svære fagtermer. Her formidles på en enkel og informativ måde viden til dig, der ønsker at skabe værdi og glæde igennem investering, og du får de rette redskaber til nemt at komme i gang.

Info

Titel Den lille guide til investering
Forfatter Sarah Ophelia Møss
Sider 256
Format 148 x 210 mmm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-94086-48-6

Om forfatter

Sarah Ophelia Møss

Sarah er en passioneret iværksætter på den danske finans- og investeringsscene. Hun står bag virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge og sætter ofte og gerne nye projekter i søen. Udover en kandidatgrad i sociologi har hun nogle solide coachinguddannelser og 10 år i service- og restaurationsbranchen med sig i rygsækken. I november 2019 blev Sarah udråbt af Berlingske Tidende som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.