Den lille guide til investering

249,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 187,46 DKK (-25%)

“Grundig og samtidig letforståelig. Indeholder alt, hvad man har brug for at vide for at kaste sig ud i investeringer.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse 

 

Med denne lille bog får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til selv at komme i gang.

Bogen er både lærerig og tankevækkende. Den kan anvendes som guide på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller en erfaren investor, der ønsker et brugervenligt opslagsværk.

Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødigt svære fagtermer. Her formidles på en enkel og informativ måde viden til dig, der ønsker at skabe værdi og glæde igennem investering, og du får de rette redskaber til nemt at komme i gang.

Info

Titel Den lille guide til investering
Forfatter Sarah Ophelia Møss
Sider 256
Format 148 x 210 mmm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-94086-48-6

Om forfatter

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation, at udbrede kendskabet til nye områder på en måde som alle kan forstå. Hun er forfatter til en række bøger, og uanset om det er i rollen som skribent, ekspert eller facilitator er fokus altid på at skabe et kærligt og nærværende rum for læring. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.