Den lille guide til fundamental analyse

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

Flere og flere er kommet i gang med selv at investere, men hvordan finder man ud af, hvilke aktier der er værd at sætte sine penge i?

Med denne guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det handler om at lære virksomheder bedre at kende. Hensigten er at gøre dig klar til at analysere nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder der er gode at investere i. Bag­grundsstoffet er formidlet af Martin Gottlob, der har mange års dybdegå­ende erfaring med analysering af aktier.

Bogen indeholder også den praktiske dimension, som giver dig en forstå­elig og konstruktiv skabelon til dine egne analyser. Det specifikke værktøj er nemlig et godt udgangspunkt for både vurdering og sammenligning af aktier.

Info

Titel Den lille guide til fundamental analyse
Forfatter Martin Gottlob, Sarah Ophelia Møss
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-94086-49-3

Om forfatter

Martin Gottlob

Martin Gottlob har en imponerende karriere bag sig som aktieanalytiker og bl.a. som chef for In­vestor Relations i Danske Bank. Martin er pensi­oneret fra en direktørstilling i A.P. Møller Fonden og besidder i dag en række bestyrelsesposter i dansk finansliv.

Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation, at udbrede kendskabet til nye områder på en måde som alle kan forstå. Hun er forfatter til en række bøger, og uanset om det er i rollen som skribent, ekspert eller facilitator er fokus altid på at skabe et kærligt og nærværende rum for læring. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.