Den lille guide til lommepenge og meget mere

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

Vi vil alle gerne lære vores børn tålmodighed, selvkontrol og perspektiv. Og det kan vi gøre ved at lære dem om penge. Denne bog guider forældre med børn i alderen 5-18 år til at give deres børn gode pengevaner, der vil følge dem langt ind i voksenlivet.

Bogen dækker alt fra, hvordan man svarer på sit barns spørgsmål om penge, hvordan man giver sit barn lommepenge, lærer sit barn om gode værdier og sætter barnet på rette kurs mod en god privatøkonomi som ung voksen. Samtidig indeholder bogen en masse unikke og let tilgængelige øvelser om penge, prioriteter og beslutningstagning. Øvelserne er designet til, at forældre kan inkorporere dem i en travl hverdag.

Dette er den eneste bog på det danske marked, som dækker alt, hvad man som forældre kan gøre, for at give sit barn en god økonomisk start på livet. Bogen er en unik blanding af små fortællinger, uddrag fra forskning
og ekspertlitteratur, praktiske råd og øvelser og eksempler fra forfatterens eget liv. Med bogen er det er forfatterens ønske, at flere unge mennesker er klar til at håndtere en voksen privatøkonomi, når de flytter hjemmefra, og dermed undgå gældsproblemer og økonomisk stress.

Info

Titel Den lille guide til lommepenge og meget mere
Forfatter Rikke Holmslykke Aagaard
Sider 168
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2022
ISBN 978-87-94258-88-3

Om forfatter

Rikke Holmslykke Aagaard

Rikke Holmslykke Aagaard er uddannet jurist og arbejdede i 8 år indenfor henholdsvis advokatbranchen og i det private erhvervsliv. I dag er hun selvstændig pengeekspert. Hun driver virksomheden De Simple Penge via sin hjemmeside desimplepenge.dk og Instagram-profilen @desimplepenge, som i skrivende stund har over 6.000 følgere. Som mor til to børn ligger det hende meget på sinde at give børn et godt forhold til penge. Da Rikke ikke kunne finde en bog, som handlede om netop det, besluttede hun sig for at skrive den selv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.