Den lille guide til lommepenge og meget mere

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

Denne bog er til dig, der gerne vil give dine børn gode pengevaner, der kan følge dem langt ind i voksenlivet. I bogen får du helt konkret råd og vejledning til, hvor mange penge du kan give dit barn i lommepenge, hvor tidligt du kan begynde samt hvad lommepenge henholdsvis kan og ikke kan bruges til. Bogen fortæller også, hvilke konsekvenser det kan få, hvis barnet tjener sine lommepenge ved at udføre pligter i hjemmet.

Bogen dækker alt fra, hvordan du svarer på dit barns spørgsmål om penge, hvordan du giver dit barn lommepenge, lærer dit barn om gode værdier og sætter barnet på rette kurs mod en god privatøkonomi som ung og voksen. Bogen indeholder også en masse unikke og let tilgængelige øvelser om penge, prioriteter og beslutningstagning. Øvelserne er designet til, at I som forældre kan inkorporere dem i en travl hverdag.

Dette er den eneste bog på det danske marked, som dækker alt, hvad du som forælder kan gøre for at give dit barn en god økonomisk start på livet.

Info

Titel Den lille guide til lommepenge og meget mere
Forfatter Rikke Holmslykke Aagaard
Sider 168
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2022
ISBN 978-87-94258-88-3

Om forfatter

Rikke Holmslykke Aagaard

Rikke Holmslykke Aagaard er uddannet jurist og har arbejdet otte år i advokatbranchen. I dag er hun selvstændig pengeekspert og freelancer, hvor hun driver virksomheden De Simple Penge. Som mor til to børn ligger det hende meget på sinde at give børn et godt forhold til penge. Da Rikke ikke kunne finde en bog, som handlede om netop det, besluttede hun sig for at skrive den selv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.