Den lille guide til økonomi i parforholdet

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Økonomi er en af de største årsager til konflikter i parforhold. Ofte fordi ingen tager hånd om den. Men økonomi kan ikke bare fejes ind under gulvtæppet, når man er i gang med at skabe en fremtid sammen. Heldigvis er der mange måder, par kan skabe en økonomi på, hvor begge parter trives. Bogen her viser vejen.

Bogen henvender sig til både nye og erfarne par, som vil skabe en klar retning for deres økonomi, hvor der er plads til begge parters ønsker.

Læserne får fire konkrete måder, man som par kan indrette sin økonomi på. Bogen giver også løsningsforslag på situationer, hvor man kommer ind i parforholdet med forskellige økonomiske udgangspunkter. Desuden giver bogen redskaber til at tale med sin partner om økonomi på en rar og inkluderende måde.

Gennem et indblik i, hvorfor vi mennesker håndterer vores økonomi så forskelligt, hjælper bogen par med at forstå hinandens pengevaner. På den måde kan parrene skabe en økonomi, der udløser et minimum af konflikter og samtidig danner grobund for parrets mål og drømme.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til økonomi i parforholdet
Forfatter Rikke Holmslykke Aagaard
Sider 128
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2023
ISBN 978-87-94360-12-8

Om forfatter

Rikke Holmslykke Aagaard

Rikke Holmslykke Aagaard er uddannet jurist og arbejdede i 8 år indenfor henholdsvis advokatbranchen og i det private erhvervsliv. I dag er hun selvstændig pengeekspert. Hun driver virksomheden De Simple Penge via sin hjemmeside desimplepenge.dk og Instagram-profilen @desimplepenge, som i skrivende stund har over 7.500 følgere. Rikke mener, at det at have en god privatøkonomi er noget, man skal lære. Med sin virksomhed og sine bøger ønsker Rikke derfor at nedbryde fordommen om, at det at have en god økonomi blot er sund fornuft.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.