Den lille guide til realkredit

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Boligkøb er en af de største investeringer i livet, og at optage et realkreditlån kan virke uoverskueligt. Økonom Mikael Mogensen gennemgår realkreditlån fra A til Z og giver dig indblik i, hvordan realkreditlån fungerer med udbetaling, afdrag, fast eller variabel rente, gebyrer, konvertering, indfrielse og meget mere. Konkrete eksempler sidst i bogen hjælper dig til at træffe gode valg omkring dit eget lån.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til realkredit
Forfatter Mikael Mogensen
Sider 152
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94258-26-5

Om forfatter

Mikael Mogensen

Mikael Mogensen

Mikael Mogensen har arbejdet med bank, realkredit og finans i 38 år, både i Danmark og i udlandet. Siden begyndelsen af 1990’erne har realkredit været hans passion, og han var i slutningen af 1990’erne en af kræfterne bag udviklingen af den model, efter hvilken ejerboliger i dag handles og finansieres. I 2000 var Mikael med til at stifte Mybanker, der i 23 år har hjulpet danskere med at finde billigere og bedre bankforbindelser og finansielle produkter, ligesom han har forfattet en meget stor del af de nyhedsbreve og artikler, som Mybanker har udsendt og har liggende på deres hjemmeside. I en årrække har han desuden optrådt som ekspert på privatøkonomiske områder i en række aviser og medier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.