Den lille guide til pension - Muusmann Forlag

Den lille guide til pension

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

Dit fremtidige jeg vil takke dig for at få styr på pensionsjunglen, inden det bliver for sent. Det er nemlig det, der giver dig muligheder, frihed og tryghed, den dag du forlader arbejdsmarkedet.

I bogen lærer du om alle de vigtigste elementer ved din pensionsopsparing. Du finder ud af, hvordan du bedst sparer op samt hvor længe og hvor meget du bør spare op. Du får også hjælp til at lægge en plan for din opsparing, der passer til lige præcis dig. Du bliver konkret klogere på lovgivning, pensionstyper og -former, forsikringer og de to andre opsparingsformer: opsparing i frie midler og i bolig.

Denne bog viser dig, hvordan du får din pensionsopsparing til at blive en succes. Hvis du selv ønsker at varetage din pensionsopsparing, klæder bogen dig også på til dette, så du får mest muligt ud af dine penge.

Info

Titel Den lille guide til pension
Forfatter Pia Ottosen
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2021
ISBN 978-87-94086-35-6

Om forfatter

Pia Ottosen

Pia Ottosen arbejder til dagligt som certificeret pensionsrådgiver i en af landets største pensionskasser. Pension er ikke blot hendes spidskompetence, men hendes store passion. Pia har skrevet bogen med ønsket om at give alle mulighed for at lære om pensionsopsparing på en enkel og simpel facon.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.