Den lille guide til pension

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

I denne lille guide får du en grundig introduktion til alt det, der er værd at vide om pension. Et emne, som berører os alle. Bogen lærer dig om alle de vigtige elementer i den pensionsopsparing, som skal give dig muligheder, frihed og tryghed, når du forlader arbejdsmarkedet.

Pension kan være svært at finde ud af, og det er en stressfaktor for mange af os. I den lille guide til pension bliver du klædt på til selv at varetage din pension på en tryg måde.

Emnet bliver gennemgået af en professionel pensionsrådgiver fra A­Z. Bogen er skrevet i øjenhøjde med læseren og dækker på en informativ, spændende og god måde alt, hvad du har brug for at vide om pensions­opsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at investere tid i at få styr på pensionsjunglen, inden det bliver alt for sent. Ifølge forfatteren er pensions­opsparing nemlig det, der giver muligheder, frihed og tryghed, når man forlader arbejdsmarkedet.

Info

Titel Den lille guide til pension
Forfatter Pia Ottosen
Sider 160
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2021
ISBN 978-87-94086-35-6

Om forfatter

Pia Ottosen

Pia Ottosen arbejder til dagligt i pensionsverdenen. Pension er derfor ikke blot hendes spidskompetence, men hendes store passion. Pia har skrevet bogen med ønsket om at give alle mulighed for at lære om pensionsopsparing på en enkel og simpel facon.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.