Du må ikke blive væk - Muusmann Forlag

Du må ikke blive væk

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Du må ikke blive væk er en rørende, hudløs og hjertevarm brevudveksling mellem to jævnaldrende mænd, forfatteren Tomas Lagermand Lundme og præsten Karsten Møller Hansen. I brevene fortæller de hver især om deres person­lige blindgyder og om tro, poesi, musik og håb.

Bogens to forfattere har skrevet til hinanden gennem et år, når de har haft brug for at række ud og vide, at de igen­nem deres ærligheder og særligheder har en ven for altid, både i skriftens og i virkelighedens verden. Først handler deres breve om tvivl, sidenhen om tro. Brevene handler også om Amager på godt og ondt. Om barndommens ga­der, ungdommens vildveje, poesien i blodet og musikken i højttalerne. Om at finde små huller og sprækker i mørket og få øje på det lys, der skinner igennem, selvom det i ny og næ er svært at se. Om at være stærk ét sted og svag et andet. Om håbet, der altid, til hver en tid og i alle tider, skal være det bærende. Sammen med kærligheden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Du må ikke blive væk
Forfatter Karsten Møller Hansen, Tomas Lagermand Lundme
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2022
ISBN 978-87-94258-03-6

Om forfatter

Karsten Møller Hansen

Karsten Møller Hansen er siden 2006 sognepræst ved Tårnby Kirke på Amager. Tidligere har han været præst på Amager Hospital og Amager Psykiatriske Hospital. Han skriver faste kommentarer i Berlingske Tidende og anmelder bøger i Kristeligt Dagblad.

Tomas Lagermand Lundme - Du må ikke blive væk - Muusmann Forlag

Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme er opvokset på Amager. Han debuterede i 1998 med romanen Forhud. Siden har han skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, dramatik til scenen og manuskripter til radiostykker, dokudramaer, film og tv-serier. Han arbejder også som billedkunstner og har været vært på Radio24syv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.