JAC - Muusmann Forlag

JAC

Iværksætter med 300 km/t

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Jac Nellemann har prøvet det hele: Introduceret gokart i Danmark, vundet danmarksmesterskaber i racerløb, startet et dansk Formel 1-team, grundlagt Den Blå Avis. I dag ejer han Nellemann-koncernen, der med import af blandt andet KIA og fem bilhuse over hele landet er en af de største aktører i den danske bilbranche.

Nu fortæller han for første gang sin fantastiske historie. Om risikoen ved racing i en tid, hvor et par kolleger blev dræbt hver sæson. Om at starte Den Blå Avis og senere afgive den til Karsten Ree. Om at starte lignende annonceaviser i Tyskland og Sydafrika. Om at kæmpe med den mægtige Springer-koncern – og vinde. Og om at være det sorte får, der til familiens fortrydelse havde det bedre med en styrthjelm end en studenterhue.

Alligevel var det Jac, der i 1996 sikrede familiefirmaets overlevelse. Her er historien om, hvordan familiens sorte får efter utallige omveje kunne vende hjem og redde Nellemann-koncernen.

Jac Nellemann kommer her med sit syn på moderne virksomhedsledelse. Det handler ikke om at læse managementbøger – det handler om at turde tage beslutninger og hoppe over, hvor gærdet er lavest. Og om hvordan en international motorsportskarriere kan være den optimale baggrund for at finde de rigtige medarbejdere.

En fascinerende bog om et fascinerende menneske, der ofte er kørt mod strømmen. Og altid med topfart!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel JAC
Undertitel Iværksætter med 300 km/t
Forfatter Peter Nygaard
Sider 204
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2016
ISBN 978-87-93430-10-5

Om forfatter

Peter Nygaard

Peter Nygaard er journalist og har tidligere bl.a. skrevet bøgerne Triumf og Tragedie, Grand Prix – historien om Formel 1-VM, Tom Kristensen-biografien Kongen af Le Mans, Det hurtige dusin, Formel 1-legender og Kevin Magnussen – et år i Formel 1. Han har kommenteret motorsport for DR, TV2, TV3 og Canal Plus, og han overværer hvert år samtlige afdelinger af Formel 1-VM. Han blev i 2016 medlem af den eksklusive klub for journalister, der har dækket flere end 500 Formel 1-grandprixer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.