Ulf Pilgaard - Alletiders Ulf - Muusmann Forlag

Alletiders Ulf

Et liv i billeder

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Smuk og stemningsfuld udgivelse.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Et hyldestportræt af Danmarks store skuespiller

Efter 40 år i teltet har Cirkusrevyens stjerne valgt at sige farvel med format, men ikke til livet som skuespiller. For alder er kun et tal, siger Ulf Pilgaard, som kan se tilbage på fantastiske præstationer, der gennem 60 år har gjort ham til en af Danmarks mest populære skuespillere.

I Alletiders Ulf tager han os med på en minderig rejse gennem sit begivenhedsrige private og professionelle liv via scrapbøger og billeder.

Journalist Marianne Tofte har helt unik fået lov til at kigge med på de mange klip og billeder fra en legendarisk karriere, der begyndte, da præstesønnen fra Skive blev indlemmet i Studenterscenen og dermed beseglede sin skæbne. Det er billeder, der fortæller om store øjeblikke på scenen, om samspillet med cremen af dansk skuespilkunst, om barndom og ungdom, om 46 års ægteskab, om sorgen over Gittes død, om livet som alenemand og om troen på Gud.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Alletiders Ulf
Undertitel Et liv i billeder
Forfatter Marianne Tofte
Sider 221
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2020
ISBN 978-87-93951-05-1

Om forfatter

Marianne Tofte

Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over.

Senere er det blevet til mange rejser med de kongelige, sideløbende med artikler hjemmefra om danske stjerner gennem interviews og portrætter samt via reportager fra premierer og bag kulisserne på teatre, ved revyer og filmoptagelser.

Det har givet Marianne et stort kendskab til de kendte, som hun altid er gået tæt på, men med respekt, så de gode relationer er bibeholdt. Det er mennesket snarere end den berømtes facade, der interesserer Marianne, og som hun søger at vise læserne. Netop det er også hovedtemaet, når hun tager en række kendte danskere på en minderig tur gennem deres liv i de kommende billedbiografier fra Muusmann Forlag.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.