Den skaldede kok - Muusmann Forlag

Den skaldede kok

I medgang og misbrug

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Bogen er hjertevarm og kokken beretter ærligt om sig liv. Teksten er yderst velskrevet og velformuleret og læseren får et spændende indblik i “Den Skaldede Koks” liv og levende.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse
Den Skaldede Kok, aka Carsten Olsen, tager os med hele vejen rundt fra barndommens land til køkkenerne, forbi kvinderne og op på scenen. Han løfter for første gang sløret for, hvad der foregik bag kulisserne – både før, under og efter tv-lamperne var slukket. Han fortæller om, hvordan det var pludselig at blive et kendt ansigt, og hvad der fulgte i kølvandet på det. Og hvordan han i sine yngre dage havde et vildt temperament, der gjorde, at han gavmildt delte håndmadder ud og aldrig gik af vejen for en god slåskamp.
Olsen fortæller med ærlighed og humor om et hårdt liv – hvor han altid har gjort tingene på sin helt egen måde, og hvorfor bikermiljøet – på godt og ondt – tiltrak ham. Han beskriver sig selv som misbruger i enhver henseende, og hans indre dæmoner har gang på gang været ved at tage livet af ham. Han har været igennem det hele; offentlig nedtur, depression, fedmeoperation, konkurs. Hertil hører også beretningen om, hvordan det var at gå fra at drive restaurant Perlen i Tivoli med 47 ansatte til at miste alt – og lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling og modtage kontanthjælp. Dette er Carsten Olsens egen fortælling – helt uden filter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den skaldede kok
Undertitel I medgang og misbrug
Forfatter Carsten Olsen, Pia Brixved
Sider 184
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-93951-48-8

Om forfatter

Carsten Olsen

Carsten Olsen “Den skaldede kok” er uddannet fra Hotel d’Angleterre og har en lang karriere med egen restaurant, catering, flere kogebøger, utallige tv-programmer og i flere omgange også titlen som køkkenchef. Samtidig har han i mere end 20 år givet den gas på den danske rock’n’roll-scene.

Pia Brixved

Har været medforfatter på en række bøger, der spænder vidt. Lige fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun har en fortid som tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt fænomenet ”Den Skaldede Kok”. I dag er hun indehaver af tarmskylningsklinikken, Colonic.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.