Omtanke – Thure Lindhardt

Håbet er det sidste, man må miste

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

Den første udgivelse i Christian Have og Muusmann Forlags fælles serie af eksklusive bookazi­ner Omtanke har Thure Lindhardt som hovedperson.

Præstesønnen Thure Lindhardt har noget på hjerte. Han er ikke blot en højtelsket og internationalt anerkendt skuespiller, han er også et yderst tænksomt menneske, der evner at dykke langt ned i filosofien og gribe fat om rødderne for vores eksistens og de ideer om livet, som efter tusindvis af år stadig har noget at sige til det moderne menneske af i dag.

I denne første udgave af en ny serie med titlen Omtanke deler Thure Lindhardt i samtale med forfatter og debattør Christian Have sine tanker om store emner som tro, håb og kærlighed. Han taler om fokus og nærvær, om viden og visdom og om evnen til at kende sin plads i verden, bruge sine erfaringer og forstå, hvad man selv bidrager med. Sokrates, Platon, Paulus og mange flere er med, når Thure fortæller og forklarer – blandt andet om forskellen på at efterabe og efterligne, og på at være selvoptaget og optaget af selvet. Ikke overraskende er kunsten et vigtigt omdrejningspunkt, for netop dér, hvor æstetik møder ånd, kan vi ifølge Thure være heldige at få et lille glimt af evigheden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Omtanke – Thure Lindhardt
Undertitel Håbet er det sidste, man må miste
Forfatter Christian Have
Sider 128
Format 210 x 275 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2020
ISBN 978-87-93951-17-4

Om forfatter

Christian Have

Christian Have er forfatter, debattør, foredragsholder og indehaver af HAVE A/S, som er Skandinaviens største kommunikationsbureau på kulturområdet. Han har udgivet 10 bøger om kultur, kommunikation og nye, kreative partnerskaber på tværs af kultur- og erhvervslivet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.