Omtanke - Jim Lyngvild - Muusmann Forlag

Omtanke – Jim Lyngvild

Om skøre konger, leg i sandkassen, ydmyghed og tro

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

De fleste har hørt om ham, mange har en holdning til ham. Jim Lyngvild – designer, fotograf, forfatter, iværksætter og meget mere – har en evne til at dele vandene og fyre op under den offent­lige debat. Han har et højt arbejdstempo og er altid i gang med næste projekt. Han er også en aktiv og engageret stemme, både på sociale og i mere traditionelle medier, og han er vant til at tale i overskrifter.

Denne udgave af serien Omtanke bevæger sig bag om provokationer og overskrifter, helt ind til skindet. I samtale med forfatter og debattør ­Christian Have lægger Jim Lyngvild sine tanker frem om emner som tro og fortidens betydning for dem, vi er i dag, om formidlingens kunst og vigtigheden af at lade inspirationen og publikums reaktioner vise vejen.

Han fortæller også om nogle af de ting, der har formet ham som menneske: sit had-kærligheds-­forhold til sin farverige og stærkt sammensatte slægt, sit forhold til Odin og Loke, vigtigheden af at bære ydmygheden med sig i sit liv, fascinationen af problemskabere og lysten til uforstyrret leg i sandkassen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Omtanke – Jim Lyngvild
Undertitel Om skøre konger, leg i sandkassen, ydmyghed og tro
Forfatter Christian Have
Sider 160
Format 210 x 275 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-93951-97-6

Om forfatter

Christian Have

Christian Have er forfatter, debattør, foredragsholder og indehaver af HAVE A/S, som er Skandinaviens største kommunikationsbureau på kulturområdet. Han har udgivet 10 bøger om kultur, kommunikation og nye, kreative partnerskaber på tværs af kultur- og erhvervslivet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.