Mette Holm - Højt at flyve – ej at falde - Muusmann Forlag

Højt at flyve – ej at falde

En samtalebog om at tænke stort og lande værdigt

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Denne bog er en kærlig samtalebog mellem to meget forskellige og dog på nogen måder ens kvinder, Gunnvør Dalsgaard og psykolog Mette Holm. De har begge uafhængigt af hinanden fundet en måde at være i verden på, en måde at stille sig oven på det, der er svært. De har nemlig begge to oplevet – ligesom du, kæreste læser, måske også har – at livet ind imellem er svært.

De satte hinanden stævne for at stille skarpt på de nøgler, de hver især bruger, når der er bøvl omkring eller inden i. De handlede ud fra en tanke om, at de sammen kunne knække endnu flere koder og dele dem med andre. I denne bog taler de ærligt om det svære i livet, om at være alene som mor og som kvinde, om at stikke ud, og om alt det, der ellers fylder i ethvert kvindeliv.

De er modige i deres tanker og snakke ­ fordi de ønsker at blive klogere på sig selv og gennem det hjælpe andre kvinder til at stå stærkere.

Gennem læsningen af denne kan du derfor finde genkendelse og få inspiration til måder at tackle det på, som er svært ­ til at vælge lyset på trods.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Højt at flyve – ej at falde
Undertitel En samtalebog om at tænke stort og lande værdigt
Forfatter Gunnvør Dalsgaard, Mette Holm
Fotograf Franne Voigt
Sider 224
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2018
ISBN 978-87-93679-08-5

Om forfatter

Gunnvør Dalsgaard

Gunnvør Dalsgaard er ejer af webshoppen Spoilmommy, model, tv-personlighed, pilatesinstruktør og ambassadør for Red Barnet. Gunnvør er uddannet cand.comm. fra RUC og Université Paris, har studeret fransk i Genève samt boet og arbejdet i Paris og New York for Vice Magazine. Oprindeligt kommer hun fra Færøerne, men er i dag bosat i København med sine tre børn. Gunnvør er fortaler for at bryde ud af normative fortællinger om familielivet.

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.