Mad og vægt - Slip slankekursmentaliteten - Muusmann Forlag

Slip slankekursmentaliteten

Få et balanceret forhold til mad og vægt

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Kender du det, at du:
– tænker på mad og kost konstant?
– har prøvet alle slankekure, der findes?
– bekymrer dig om din krop og vægt hele tiden?
– har en meget sort/hvid eller alt-eller-intet-mentalitet omkring mad?
– ofte kommer til at overspise eller spise mere, end du behøver?
– ved alt om, hvad du burde spise, men kan bare ikke efterleve det alligevel?

Hvis du kan svare ja til alle punkter, så døjer du formentlig med en begrænsende slankekurs­mentalitet.

Rigtig mange mennesker i den vestlige verden – især kvinder – har et meget anstrengt forhold til mad. Det skyldes til dels de urealistiske kropsidealer, der i mange år har hersket i vores kultur, som lægger et ekstra pres på vores forhold til mad – men også den meget begrænsende tilgang, vi i mange år har brugt til at bekæmpe udfordringer med mad og vægt.

Forskning har for længst fastslået, at simple slankekure ikke virker, men alligevel hersker disse hurtigløsninger i stort omfang i vores kultur – og den mentalitet, der følger med dét at gå på slankekur, er ofte mere ødelæggende for vores vægt, sundhed og forhold til mad i længden, end det er gavnligt.

Udfordringer med mad og vægt handler ikke bare om viljestyrke eller selvdisciplin, men det handler især om at lære at forstå vores naturlige mentale og fysiologiske overlevelsesmekanismer og lære at arbejde med dem – frem for at arbejde imod dem.

Det er ikke nok bare at vide (eller fortælle os selv), hvad vi burde eller ikke burde spise. Vores psykologi omkring mad fungerer ofte stik modsat af, hvad vi tror, og derfor kan det være alt­-
afgørende at have den rette mentalitet omkring mad og vægt for at kunne balancere vores forhold til mad på en naturlig og holdbar måde.

I denne bog bliver du konfronteret med de begrænsende overbevisninger omkring mad, krop og vægt, der måske ofte får dig til at overspise mere og have et mere ubalanceret forhold til mad, og du får samtidig konkrete redskaber og løsninger til at skabe en mere styrkende og positiv mentalitet omkring mad, der naturligt kan styre din spisning i en mere balanceret retning.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Slip slankekursmentaliteten
Undertitel Få et balanceret forhold til mad og vægt
Forfatter Jette Uhre
Sider 206
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2019
ISBN 978-87-93575-43-1

Om forfatter

Jette Uhre

Jette Uhre er spisepsykologi-coach og mindful spisning-ekspert. Hun har selv tidligere haft et svært forhold til mad og kæmpede i mange år med overspisning, vægtproblemer, slankekursmentalitet og et negativt kropsbillede.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.